Místo seznámení

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34877 24.1.2012 9:51

Kde jste se seznámily se svým partnerem a za jak dlouho jste se dali dohromady ? :o)

A kdo byl ten více iniciativní a díky komu jste se dohromady dali ? :o)

Samé krásné příběhy :o) Já se seznámila s přítelem v době tanečních, kdy jsem se mu tam líbila a on chodil do třídy na střední s mým nejlepším kamarádem, tak mu s mým svolením dal číslo, zašli jsme sednout a bylo to :o)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8924.1.2012 9:57

    My se seznámili na netu v jedné chatovací místnosti, za 4 měsíce a 16 dní za mnou přijel coby kamarád, byla jsem zadaná, ale nějak jsme oba cítili, že by nám spolu bylo dobře, tak jsem ho někdy po půlnoci políbila a jsme se dali dohromady :D Rozešla jsem se s přítomným, dala se tedy do kupy s budoucím a jsme neskutečně spokojení :D

  • Seznámili sme se ve Varech na tržnici zkr mého známeho. Prostě sme čekali na kámošku a oni stáli o kus dál přišla jsem tam a začela si povídat. Řekli mi že jdou na diskošku v tržnici a schodou okolností sem tam zkončila taky :-D bylo to díky mé sestře která tam pracovala. No a potom sme spolu zůstali až do 6 do rána, šla jsem ho doprovodit na vlak :-D dal mi jeho číslo a začeli sme si psát. Prakticky sme spolu byli už ten den :-D. Pár hod. na to co sme se poznali už sme se líbali nj taková ta puberta bylo za 4 dny 16 a jemu za dva měsíce 18 :-). Pak sme se každou sobotu scházeli v Sokolově v parku a po 4 týdnech přespal u mě a týden na to já u něho :-) už když spal on u mě sme se spolu poprvé milovali :-). Po dvou měsících se mě zeptal jestli beru prášky a já řekla že ne a on na to nic nenamítal tak sme si řekli že necháme na osudu jestli nám nadělí miminko a nadělil nám po půl roce stahu malou fazolku :-) který jsou teď dva roky a jmenuje se Eliška :-). Teď čekáme druhou holčičku Kristýnku která příjde co nevidět :-). Sme spolu 3 roky a 3 měsíce. O prázdinách plánujeme svatbu :-). To by bylo asi vše :-)

  • tak já sem na tom pdoobně jako Martasek . my se seznámili taky přes net, ale na seznamce. asi 4 měsíce sme si jen psali po icq, pak se potkali jako kamarádi, a až za nějakou dobu začli spolu randit :-) aktivnější byl on, uháněl mně víc :D ale sme spolu spokojení a 2 roky od seznámení (1,5 roku od začátku vztahu) sme se brali :-)

  • Seznámili jsme se přes společného známého, pak jsme se za 4 měsíce dali dohromady:)

  • Verousek8924.1.2012 10:08

    My jsme se seznámili na xchatu, tenkrát jsem byla večer smutná a chtěla jsem si povídat, tak jsem sedla k netu. Tam jsem objevila jednoho klučinu, který mě oslovil svou přezdívkou, tak jsem mu napsala, odepsal mi a dlouho jsme si povídali. Když jsem tam šla druhý den, byl tam opět, napsal mi, vyměnili jsme si icq čísla, pak jsme si psali každý den, pořád jsem byla u netu :-D Pak jsme si vyměnili telefonní čísla. Za 3,5 měsíce za mnou přijel. Když za mnou přijel podruhé, což bylo měsíc nato, tak mi řekl, že se do mě zamiloval a dali jsme se dohromady. Od té doby si pořád říkám, že jsem hrozně ráda, že jsem tenkrát na tuto přezdívku napsala :-) Takže u nás to bylo tak, že první jsem byla já, kdo se ozval, ale dohromady jsme se dali díky příteli.

  • My máme hodně zajímavé seznámení a to na hasičárně :-) byla jsem asi měsíc po rozchodu, ve městě jsem moc lidí neznala, protože jsem tam bydlela jen 2 roky, kolega z práce mě vytáhl s jeho partou do divadla. Mám pejska a nemohla jsem ho nechat tak dlouho samotného, tak jsme ho dali hlídat jeho kamarádovi na hasičárnu :-) a když jsem si pro něj přišla, tak jsem si začli povídat, a ať zůstanu na jídlo a druhý den mě pozvala na drink a pak zase a zase a za 2 měsíce jsem spolu bydleli a teď je tomu rok, minulý týden jsme se vzali a čekáme mimíska :-)

  • My se seznámili na dovče, jela jsem tam na víkend, dovču jsem nedostala, tam jsme se seznámili, začali chodit asi za dva měsíce a za týden jsem spolu bydleli, teď jsme manželé a máme spolu miminko.

  • My se seznámili přes kamarády a tak trochu omylem :-D Byla to totiž léčka a my nic netušící šli na pokec s kamarády, on jako doprovod, já za kamarádkami z gymplu. Tehdy mi hrozně učaroval, chytrý, úsměvavý, vtipný, ale jelikož jsem ho považovala za zadaného, rozhodně jsem si na něj nemyslela ;-) Že je něco špatně jsem pochopila ve chvíli, kdy se ho moje kamarádka ptala, kolik mu je a na mě se po jeho odpovědi otočila s otázkou, viď že je moc mladej? Nechápala jsem nejdřív, ale začla jsem něco tušit :-)...A když se pak objevil o pár hodin kamarád s otázkou "tak co, už to ví?", tak už jsem byla doma :-D Oba jsme tehdy byli sami a do žádného vztahu jsme se nehnali, naši kamarádi ale měli jiný názor ;-)
    Během týdne komunikace přes facebook jsme si domluvili první rande a musím říct, že tam jsem už tušila, že to je ten pravý, jen jsem se trochu bála, že se zase spálím...ale nespálila jsem se :-) 13. dubna od té doby považujeme za naše výročí a tento rok spolu budeme už 2 roky...Naším nejhezčím dárkem pak bude narození naší dcerky o měsíc později ;-)

  • My jsme s holkama slavily konec posledního semestru ve škole v jednom malém klubu. Celou dobu stál u baru a pořád jsme se na sebe dívali :-) Jenomže ani jeden neměl odvahu. Když jsme odcházeli, tak jsem řekla, že nikam nechci a moje kamarádka se naštvala a šla za ním a vyptávala se ho na mě a pak mi dala číslo (dědinské) :-) To bylo týden před Vánoci. Tak jsme si psali a 5. ledna jsme se sešli a dali si první pusu, ale to mi dal on :-) Pamatuji si, že když jsem ho pak viděla, tak mi strašně bušilo srdce a byla jsem šťastná. Dnes jsme spolu 6 let a kouká na mě krásné miminko :-)

  • Mi se seznamili pres kamarada v 18ti letech tehdy me vubec nepritahoval.Pak jsme odjeli do zahranici kazdy pracovat a tenkrat jsme si zacali hodne psat pres ICQ,a ja se tenkrat do nej zamilovala nebo jsem zjistila ze je jinej nez ostatni moji byvali.A tenkrat kdyz jsme se videli skoro po 3 letech tak to prislo a mi spolu zacali chodit.Dneska uz to jsou 4a pul roku a jsem stastna ze ho neklofla jina a to same rika i on :-) rikame si vzajemne ze: ze on je moje takova internetova laska a doufame ze to bude na cely zivot :-))Nic lepsiho jsem potkat vazne nemohla :-):-):-)

  • Seznámili jsme se na jedné akci ve vsi (bydlíme 7 minut od sebe :-D). Já jsem dřív nechodila se staršími ven a tady jsme se poprvé potkali "tváří v tvář". Ale mně se líbil více jiný. :-) Dali jsme se dohromady za 2 měsíce a byli spolu 3 měsíce, pak jsme se rozešli a sešli jsme se po 2 letech (mně 17, jemu 19), za měsíc to budou 3 roky, co jsme spolu. :-) Bylo to obrovská láska, za kterou jsme také už ale hodně zaplatili. Snad nám to vydrží. :-)

  • My jsme se seznámili na netu přes seznamku Štěstí a sešli jsme se hned druhý den, řekli jsme si, že nemá cenu si nějak zdlouhavě dopisovat a že se rovnou sejdem... Měla jsem tou dobou u sebe ségru, tak mi hlídala malou (v té době jí byly necelé 2 roky)... Řekla bych, že jsme byli iniciativní tak půl na půl, i když cca po měsíci jsem to byla já, kdo byl iniciativní... Po půl roce jsme spolu začli bydlet a do tý seznamky mě naverbovala kamarádka, protože jsem neměla jinou možnost k seznámení, když jsem byla s malou úplně sama a za to jí děkuju... Jsme spolu už rok a 4 měsíce, jsem spokojená a doufám, že nám to vydrží ještě pořádně dlouho...

  • full.avl24.1.2012 10:56

    já se též seznámila s přítelem na xchatu jako Verousek89 :-D:-D ale mě nezaujala přezdívka jako spíš název místnosti který si sám zakládal. :-D Pak jsme si psali, a psali. Sem tam volali přes skype. Pak se domluvili že přijede, a přijel. Pak slovo dalo slovo. A jsme spolu do teď. :-D

  • Stačí sedět na netu.On přišel.Ani nepozdravil a zmizel.No a já se naštvala a poslala mu vzkazem že je slušnost pozdravit.Ať je to v reálném životě či tady na netu.Večer přišel.Prý se strašně smál,ale mně strašně vytočit.No asi jsem měla blbej den.Pár měsíců jsme si psali,pak se viděli a bylo to....I když u mně by to bylo na román.:-DU nás bylo vše složitější.Nyní spolu budem za chvíli 4 roky.A Načnem ten 5.Mimísek je v bříšku.Rádi se máme....A jestli se vezmem?Asi ano....ale kdy to si necháme pro sebe.:-):-D:-D

  • My se seznámili na chatu, na mé 18. narozeniny.Je mu bylo 21. Psali jsme si asi měsíc, pak začala škola. On nastupoval na vysokou a když přijel do Prahy, zařídit si kolej, tak mi psal, jestli se nechci sejít. Nejdřív jsem dost váhala, protože jsem se docela bála. Nakonec jsem mu na to kývla a jsem ráda, že jsem to udělala, protože už jsme spolu tři roky a chceme se vzít a mít děti :-)

  • petulinkaa1324.1.2012 11:26

    tak ja jsem se s manzelem seznamila v praci,kdyz uz nas zacal jezdit v breznu 2006 v tu dobu jsem byla s jinym ridicem tam,ale to bylo takovy o nicem,spis pro pobaveni a s manzelem jsem byli kamaradi,dost velky,kecali jsme o vsem a hlavne ani jeden jsme nic nezkouseli,ten i s tim co jsem byla byl jeho ,,kamarad" tak jsem si ale dobre rozumeli,no v listopadu 2006 se semnou ten dotycny rozesel,nebo taknejak jsme to ukoncili,bylo to 9.11.2006 si pamatuji presne,byl to čtvrtek,no ( manzel) me vzal v patek na kafe,aby jsme o tom pokecali atd. a v pondeli 13.11. chtel abych s nim jela na vylet do Prahy,co jezdil v noci,ja zrovna v to pondeli nebyla v praci,byla jsem v Praze u doktorky,takze mi psal a ja uz mu to slibovala dyl,ze s nim pojedu,akorat s tim zarlivcem to neslo,kdyz jsem s nim byla,pritom by fakt o nic neslo,tak jsem v to pondeli jela a z Prahy po 5ti hodinach jsme se vraceli uz spolu :-) nikdy na to nezapomenu,byla to naaadhera :-) a iniciativni? vis,ono to prislo stejne od kazdeho a taknejak samo,proste jsme kecali,kecali,kecali..ja kourila jednu za druhou a fakt nic,pohoda a najednou mi to cigaro vyndal z pusy a polibil me,no a uz to bylo :-)))) jo vzpomname na to krasne :-) ale nevypasali jsme se spolu hned ten vecer,no vischni pak koukali,ale prali nam to a dodneska nam vztah zavidi :-)

  • liiida24.1.2012 11:44

    Jelikoz ja (22) rada chodim na koncerty, tak jsem jednou takhle byla na punkovym festaku kousek, kde bydli moje babi. Myslim, ze to bylo 18.7. 2010. Zacatkem zari jsem se mela stehovat do podnajmu v Praze, pac me tam prijali na vejsku:-) Tak jsem si rikala, ze si este tady uziju, ale nebudu se vazat:-D No a takhle pozdeji, kdyz uz byla nalada, za mnou prisel ON (25), jestli nechci pozvat na panaka a pak mi este koupil pivko a sli jsme si sednout a pokecat. Byl mi sympatickej, tak jsem ho neodmitla:-) Prvni, co me napadlo: hmm kluka s dredama jsem este nemela:-D Potom jsem mu dala cislo a chtel pusu, tak jo no:-) Nejakou dobu jsme pak parili u podia a pred koncem festaku se nekam ztratil. Tak jsem si rikala, ze se asi uz neuvidime a nejak me to netankovalo;-) Kdyz festak skoncil vyrazila jsem smer pres les do vedlejsiho mesta k babi:-D A koho nepotkam cestou?:-) Takze jsme sli spolu az k nemu a on se nabizel, ze muzu prespat. Nechtela jsem aby to skoncilo hned posteli nebo tak, takze jsem s diky odmitla, ze takovy blbosti uz nedelam:-D
    Kupodivu se druhy den ozval a dal uz jsme si psali porad. Nekolikrat jsme se sesli a na 22.8. jsem byla pozvana na pout zase v tom meste, kde jsme se potkali. Takze jsme si uzili pout, vecer byla tancovacka, kde se me zeptal, jestli teda chci do toho prasknout, ze nebude cekat vecne:-D Takze me uhnal on...Ten vecer jsem poprve u nej prespala a konalo se i nase poprvy:-p V zari jsem se stehovala do Prahy, tam pak jsem na vikendy na stridacku jezdila k nemu a on ke me, az zacatkem roku, jsme zacli mluvit o spolecnym bydleni v Praze, ze si tam najde i praci. Takze asi po pul roce zacatkem brezna 2011 jsme spolu zacli bydlet. Vse bylo supr, rozumneli jsme si a nejak jsme zacli mluvit o sampionovi (jak rika pritel), tak jsem v pulce dubna dobrala prasky a k nasemu 1. vyroci na 22.8. 2011 jsme dostali nadhernej darecek v podobe pozitivniho testu:-) Je to nejlepsi, co me kdy potkalo...jsme oba moc stastny, ikdyz to byl docela na muj vkus fofr se vsim, ale proste jsem to tak citila(a nejen ja). 21.4. 2012 cekame nase mimco. Z prahy se za chvilku stehujem k nemu, rodice maji barak. A ja proc me to vzdycky do toho mesta tahlo, asi osud:-D

  • My jsme se seznamili 2009 pres seznamku "štesti"psali jsme si do rana a druhy den jsme si zasli do kina.A ja v te dobe delala autoskolu tak me pak vozil domu.A vlastne od toho kina jsme se vidali porad .2010 jsme se vzali a za dalsi rok2011 - 28.12 se nam narodila holcicka.

  • U nás to bylo díky seznamce na internetu:-) Dali jsme se dohromady od první schůzky za 4 dny. Byla to docela rychlost. Spíš jsem ho uhnala já. Už jsme spolu sedm let a na cestě druhý dítko,je to super:-))

  • My jsme se seznámili na x-chatu. Mi bylo 14 a jemu 19.Byl to takový klasický pokec, jenže jsem jeden den spala u kamarádky a ta hned, jestli neznám někoho v blízkém okolí, kdo by mohl přijet. Hned mě napadl on. Ne proto, že by byl úžasný, ale spíš proto, že byl nejblíž. Když mu napsala, tak hned, že zavolá kámošovi, a že přijedou, ale kámoš byl na oslavě, tak nemohl. Domluvili jsme se na nějaký den, že se sejdeme všichni 4 ve městě. A ta kamarádka mu ještě psala, že mu dám pusu a tak, ze srandy a já hned na ni, že ne, že takovému hnusákovi pusu dávat nebudu a tak.

    Když jsme se měli sejít, nakonec to odvolal, protože mi po čase řekl, že si vzpoměl na bývalou, a že by s ním nic nebylo. Tak jela do města jen kamarádka, Ti se sešli a začli spolu chodit. On pak přijel ke mě na vesnici a šli jsme já, kamárádka a on. Já introvert jsem tam s nimi chodila a oni si vykládali. Druhý den přijel znova, to jsem prohodila pár slov a pak přijel ten jeho kamarád, Ti už spolu chodili, takže se k sobě měli a zbylo na nás dva, abysme byli sami a oni odešli.

    A pak z toho byla první pusa a tak to všechno začalo. Dnes už tomu budou za chvíli 4 roky :)

  • Asi mě ukamenujete, ale já se se svým přítelem seznámila jako "Pretty woman". Vhledem k problémům, do kterých jsem se nedostala svou vinou, jako spíš svou naivitou, jsem určitou dobu začala pracovat na privátu v Praze. Žila jsem takový dvojí život - přes den nenápadná holka z kanceláře, po práci spíš víc psycholožka v erotickém prádle. Jsem holka krev a mlíko, takže to nebylo o tom, že bych měla zákazníky, kteří by se mnou chtěli hlavně sex... nejsem ani žádná modelka v obličeji, ale jsem holka plná vtipu, elánu, optimismu a vyslechnu jakýkoliv problém, trápení a tak. No a jak jsem se seznámila s přítelem? Asi po týdnu mé "brigády v erotice" mi zavolal, že by za mnou přišel na privát - v tu dobu se zrovna rozešel s přítelkyní po 10ti letech - tak jsem ho nasměrovala, v 9 hodin večer přijel, do 4 do rána jsme si jen povídali a pak se tohle povídání stalo naší drogou. Už si takhle povídáme 3 roky a plánujeme v létě svatbu. Z privátu jsem okamžitě odešla a přestěhovala se k němu. A víte co? nestydím se za svou krátkou karieru lehké děvy, nevydělala jsem si desetitisíce a nevyzkoušela mraky chlapů. Všehovšudy se u mě točili 3 klienti, kterým víc než o sex šlo o povídání. Neříkám, že jsem s nikým z nich nespala! A pak přišel ON, pomohl mi z mého průšvihu, podpořil mě v zásadních životních krocích - je to prostě můj anděl!

  • My jsme se seznámili, jak jsme spolu hráli fotbal na stěhu s mým tehdejším přítelem :D No nakonec jsme si vyměnili ICQ. Více aktivní jsem byla já, první jsem napsala a pak si řekla o pusu :D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 738 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist