Miminko se nechce chovat

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36529 10.8.2011 15:43

Ahoj holky a maminky, poradí někdo? Moje malá má skoro dva a půl měsíce a nechce se chovat. Leží na dečce a vidím, že je unavená, otvírá pusinku a začíná natahovat, tak ji vezmu do náručí a začne plakat ještě víc. Proč? Vždyť všude čtu, jak se miminka sklidní, když je někdo chová, ale ona ne. Chci ji uhoupat ke spánku, ale začne se vztekat. Když ji znovu položím, tak brečí taky. Není to pokaždý, ale nemůžu za boha přijít na příčinu. Rve mi to srdce, když se nechce chovat. Četla jsem něco jako dráždivé dítě. Hodně to na ni sedí. Pořád se leká, přes den nemůže spát, když není 100% klid, prohýbá se do luku, plive dudlík atd. Poradí někdo?

Ještě pozn. bříško ji pravděpodobně nebolí, na to netrpíme a jinak je to spokojené a usměvavé miminko, které se krásně vyvíjí..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • inthense10.8.2011 18:56

    ahojky,zkusila si chovat jakoby rovne-nevim jak to vysvetlit-ne jak se chovaji miminka,ale jako vetsi ditka.muj syn se teda choval rad,ale kdyz byl hodne nervni,tak v tehle poloze se mu libilo.mel rozhled,byl u me jakoby bliz.a usina sama bez houpani?

  • Zkus si někde sehnat knížku Něžná náruč od Kiedroňové, je tam i DVD, v obchodě je všude, ale je dost drahá. Je tam dost zajímavých věcí a i rady jak na neklidné dítě ;-)

  • pokud je tam ten luk na na chovani pozor...protoze staci malo hlavicka je v zaklonu a to je opravdu neprijemne pro drazdive dite. jinak staci zajit na rehabku a tam by meli tohle moc dobre znat a posoudit...aspon pekne naucit chovani, ktery je ze zacatku trosku nasilnejsi a mimi u neho vazne rve, ale casem se srovna co se srovnat ma a je to ok. jinak pokud by bylo neco vazne spatne, zacala by rhb miminka- vojtova metoda.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 615 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist