Miminko řve v noci 3 hodiny

Otázku položila: Anonymní uživatelka #269565 7.10.2019 6:45

Ahoj mám 3tydenni miminko. Přes den je vše v pořádku, celkem spí, budi se na kojení po 3-4 hodinách.. Ale, problém nastává v noci. Kojení miva kolem 11h, je najezeny, prebaleny, krkne si a začne řev.. Nepomáhá ani Dudlik ani kapičky před kojením, ani zavinovačka.. Prostě řve.. Utisi se na chvili v náručí vypadá že spí, položí se do postýlky a do 10 min zase rve a pořád dokola cca 2-3 hodiny, než opravdu usne.. Každou noc to samé. Čím je to způsobeno? Pomůže něco? Díky..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • buccaneerka27.10.2019 7:24

    Je to malé miminko, které nezná zatím nic jiného než maminku, takže být v noci samo v postýlce je pro něj těžké.
    Pomáhá většinou spát spolu v posteli, mazlit se s kontaktem kůže na kůži a kojit na požádání.

  • OveckaVeru7.10.2019 6:55

    Mne takhle maly plakaval vecer nez sel spat. Byly to kojenecke koliky.

  • terryk7.10.2019 7:09

    Prdy a touha po tvé blízkosti, když ho bolí bříško.

  • Rika se, ze vecer dite zpracovává vjemy ze dne a vice potrebuje blízkost maminky. Taky bych se mozna snazila, aby v druhe pulce odpoledne bylo miminko i vice vzhuru a melo potrebu spanku na noc. Mam desetidenní miminko a to pres den spinka dost. Kdyz ho necham dle libosti, tak v noci taky hůře zabírá a uspavani je na několikrát. Kdyz ho pred vecerem drzim vzhuru, tak je noc mnohem lepsi.
    Ale prvni dcerka byla taky takhke uplakanejsi. Pres den nic moc nenaspala a v noci tez mela problem usnout. Ted bude mit tri roky a porad ma blíže k pláči. Takze bych rekla, ze to je proste soucast povahy.

  • My máme to samé... Náš malý trpí vždycky večer na koliky. Má bolení někdy až do rána. Teď jsem přišla na to že mu vadi když piju mléko. Má na něj alergii. Nepijes taky normální mléko?

  • jeví se mi, že mylý měl to samo.. o něco později.. ono to holky už napsaly..kolika a taky to, že chce maminku.. skončil mi v posteli, a světe div se, vyspali jsme se oba :D ale nakonec to může být různorodé, u každého jinak. 3týdny je fakt jetšě moc malé miminečko..za týden to může být zase jinak. ještě si pamatuju, že nastal večer a já se hrozila, že zas bude řev...a možná by už nebyla, ale já na nervy :D a taky že byl..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist