Miminko najednou pořád spí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #222104 11.10.2016 18:57

Ahoj. Je to asi blbá otázka, ale snad mě pochopíte, jsem novopečená maminka a ten svůj uzlíček miluju nade všechno, tak se bojím.
Mám skoro půlroční miminko, hodně hodně živý, ale většinou celou noc spí a přes den sem tam na chvíli vytuhne. Teď je to ale druhej den, co přes den spí fakt dlouho. Včera asi tři hodiny, dneska dopoledne asi dvě a odpoledne od 3 a teď ještě furt spí...s tím, že se sem tam vzbudí, zapláče, já nakojím a přebalím.
Je to normální, takováhle změna? Asi před měsícem jsme byli nemocný, ale to bylo dva dny, už to je v pořádku, byli jsme potom na kontrole.
Kvůli čemu to může být? Stalo se vám to?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • medulinek11.10.2016 19:40

    tem prckum se to dost meni a verim,ze to muze ovlivnovat i pocasi,vsichni jsou ted vic unaveni

  • pokud je jinak v pohodě, jí, není mrzutý atd. tak je to nejspíš ok. Nebo na něj leze nějaká viroza, ale to by se během pár dnů ukázalo. Nezačal se třeba plazit nebo víc pohybovat? může být víc unavený...nebo s emu jen mění režim. Buďte ráda, že přechází na delší spaní třeba méněkrát za den ;-)

  • ted jsem to resila se svagrovou, ktera se taky bala, ze par dni maly aktvini, hodne jedl, spal normalne a najednou prospal temer 2 dny v kuse. u nich to byl rustovy spurt, ktery proste maleho spolu s temi dalsimi aktivitami vycerpal. jinak to muze byt vycerpani z novych aktivit, spave pocasi, blizici se uplnek, atp.

  • je podzim a sychravý počasí, může to být z roho. dítko je prostě unavenější. pokud by to tak trvalo dlouhodobě (2-3týdny nebo ještě dýl), zajdi si k dr., u nás to byl projev oslabené imunity- ale bylo to po dobrání třech ATB během dvou měsíců! což je po tolika ATB očekávatelný. nebo často mi to dělají děti před nemocí ještě než se nemoc projeví. zatím si s tím nelámej hlavu a uvidíš;-) pravděpodobně to je jen obyčejná únava třeba i z počasí:-)

  • Borlova12.10.2016 10:37

    Jé to je miminko jak já :-D Taky teď poslední dny bych jen spala :-D No asi je to fakt tím počasím a podzimem vůbec. Určitě bych neměla strach ;-) Kdyby mu něco bylo, tak by třeba nebaštilo ani a víc by plakalo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist