Mimčo a VŠ

Otázku položila: Bývalá uživatelka #44930 9.1.2013 10:53

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti se sloučením VŠ a miminkem? Jde to skloubit dohromady? Pokud by byli dobrovolníci na hlídání? A jak jste to řešily s krmením? děkuji předem za každou odpověď ;-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Určitě to skloubit jde, mám nejednu kamarádku, které studují s mimčem. Je ale asi lepší přejít na dálkové studium, kdy do školy nemusíš pravidelně a většinu času studuješ doma. Krmení je nejlepší řešit tak, že si nakoupíš nádobky na odstříkávání mléka a budeš průběžně odstříkávat přebytky a zamražovat je. Když pak pojedeš do školy, tak ten, kdo bude hlídat, jednoduše vždy rozmrazí potřebné množství a miminko nakrmí. V mrazáku to vydrží docela dlouho.

  • Martasek899.1.2013 11:06

    Já mám teď holčičku, rok a půl a dávala jsme si přihlášku na dálkové - od prváku. Pokud mě vezmou a zadaří se, budu těhotná :) Takže bych ráda stihla prvák, rok odklad a pak zase pokračovat ty 2 roky :) Byla bych ráda, kdyby to vyšlo, druhé by pak mělo v září možná už půl roku, možná méně, tak by se to nějak udělalo, ale určitě chci být doma a nejezdit do školy, dokud bude mimi malinké :)

  • Ahoj zrovna resim jak skloubit vs a miminko. Jsem ve druhaku termin porodu mam 16.6. tak doufam ze se s vyucujicimi domluvim na nejakych predterminech a jeste nez pujdu rodit dokoncim druhak. Pak budu mit cas do rijna adaptovat se na mimi a hup do tretaku. Jsem dalkar tak.doufam ze s pomoci babicek to nejak zvladnem :-) Musi to jit nechci.si davat odklad.

  • Vcelku v pohodě, hlavně máš-li hlídání. Kojila jsem v místnosti pro studenty, případně v kabinetě vstřícných vyučujících. Když jsem seděla na přednáškách, manžel drndal venku ;-). Na zkoušky jsem se učila při kojení nebo při drndání, skripta připíchnutá kolíčkama ke kočárku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist