Miluju ho , ale nemá stále čas

Otázku položila: Bývalá uživatelka #80539 30.8.2013 16:25

Poznala jsem se s jedním klukem ... Psali jsme si a dohodli jsme se , že se uvidíme .. Byla jsem za ním asi 4x .. Pořád mi říkal jak jsem v pohodě a hezká ( on se mi také moc líbí ) .. Bydlíme od sebe docela daleko , ale on jezdí nedaleko kde bydlím na chatu a já můžu jet k babičce , že to má blíž .. Když jsme si jednou psali tak mi řekl , že se do mě asi zamiloval .. Pořád mi psal na facebook a když nemohl tak mi posílal smsky na dobrou noc .. A já se do něho také zamilovala .. Chtěla jsem , aby až za mnou pojede , aby se se mnou vyfotil .. Když přijel tak řekl , že ne , že se nerad fotí .. Ale přitom má s kamarádkami a s holkami co zná nové fotky .. My dva spolu nemůžeme být , ptala jsem se ho jestli to má cenu si psát a jestli by nebylo lepší , aby byl konec , on řekl , že to nechce ukončit a tím to téma bylo u konce , protože já to taky nechci ukončit .. Jen tak skoro bez důvodu .. Najednou mi přestal psát .. Párkrát jsem mu napsala a ani jsme si neměli co říct , žádné téma , nic .. Jen takové otázky, jako " Jak se máš ?" , " Něco nového?" , pak jsme si jen posílali pusinky .. Ptala jsem se ho jestli by jsme se nemohli vidět .. On řekl , že by rád , ale že nemá čas a to řiká a řikal pořád .. Nevím jestli to je pravda , protože, když jsem si psala s kamarádem co s ním chodí ven , tak mi psal , že se nudej a že nemaj co dělat a tak .. Ale nemá čas .. Podle mého názoru si ho akorát nechce udělat .. Čas je vždy , když si ho chce člověk udělat , já si ho taky udělala .. Kamarádka mi nasadila brouka do hlavy , že mi nepíše , protože chce zapomenout .. Bojím se , že to je pravda :( .. Tak bych prosila radu , jestli ho mam přestat otravovat a zapomenout , nebo jestli mam počkat až mi napíše , nebo nějakou radu co by jste na mém místě dělali .. Je to asi hloupost co nic neznamená , ale já o něj nechci přijít opravdu ho mam moc ráda , ale zas jediné co máme společného je to , že se máme rádi .. :( prosím poradte .. Budu ráda za jakoukoliv odpověd .. :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoooj :-)
    Ne nadarmo se říká: Lev čeká, kořist se mu nabídne sama. Přestaň úplně ze dne na den kontaktovat a uvidíš, jestli mu na tobě záleží- buď se ozve a nebo neozve. Raději bych už nic nečekala,aspoň nebudeš smutně "překvapená". Hlavně si z toho nic nedělej, vypadá to, že je mu to fuk, takhle se zamilovaný chlap nechová. S těma fotkama mi přijde, že nechce, aby to okolí vědělo, zřejmě neví co vlastně chce a já bych nečekala,až se rozhoupe, na to je život krátký, zasloužíš si hodného a milujícího chlapa, tak držím pěsti a hlavně nesmutni. ;-)

    "Pro jedno kvítí, slunce nesvítí"... ;-)

  • Nechci ti kazit iluze, ale pokud by tě měl rád a opravdu o tebe stál, čas si najde. Můžeš se pokusit přestat mu psát jako první, posílat pusinky a podobně. Chlapi jsou lovci a neradi se nechávají lovit;-). Ale opravdu bych to neviděla moc růžově. Přítel, když mě "uháněl", tak jezdil i 180 Km aby mě překvapil, a pozval mě v polední pauze na oběd.

  • Děkuju za odpovědi .. Říkala jsem si , že kdyby mě měl opravdu rád tak by se mnou chtěl být a udělal by pro to cokoliv a ten čas by jsi našel jako já .. Ale když jsem se ho ptala nedávno jestli jsem mu ukradená , tak mi odpověděl " Ne proč ? " .. Nevím jestli to nevidí nebo jestli mu to jedno .. :( Nechám to být , třeba mi napíše , že se chce sejít nebo něco ,.. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist