Miluji milence a on mě...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #253745 8.12.2019 10:10

Holky mám 14-dní milence, tedy známe se již několik let,ale teď jsme prostě podlehli a jsme oba z našeho vztahu hotoví... pořád si pisem, kdykoli to jde, jsme spolu, píše mi krásná slova, jak mě miluje apod. Oba jsme zadanni, máme rodiny a děti, nechci ani to nejde měnit, ale o něj též přijít nechci... klidně mě odsuzujte, je mi to fuk, ale mě to doma jako ženě prostě už dlouho nevyhovuje, můj muž je skvělý otec, děti ho zboznuji, ale mě toho chybí spousty a říkala ci snažila jsem se opravdu dlouho, bez výsledku. Teď mám to, co mi chybí, ale jinde :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Po čtrnácti dnech nemůžeš mluvit o lásce. S manželem jste dlouho, jeden druhému jste zevšedněli, proto je to pro tebe něco nového, vzrušujícího,...pro vás oba. Ale momentálně se dá mluvit leda o vzplanutí, vášeň,...nikoliv o lásce. Netrávíte spolu každý den, každou noc, jako s manželem. Neřešíte spolu finance, děti, domácnost, ani jiné každodenní situace. Máte spolu jen to "hezké", ale ne ty těžkosti, které přinese manželství. Proto je nefér porovnávat manžela s milencem. Kdyby jste museli řešit stejné věci, jako řešíte v manželství, růžové brýlky by se rychle rozletěly.
    Co takhle zkusit dát manželovi "šanci"? Dělat nějaké pěkné věci, třeba mu taky sem tam napsat, jako milenci něco nečekaného a vzrušujícího, nebo si dát nějaké naprosto šílené rande, trochu se vymanit z rutiny, uvědomit si, co jste spolu prožili, za jakých situací při sobě stáli a trochu si ho víc vážit? Všímat si drobností, které dělá pro vaši rodinu a jen tak mu sem tam udělat radost,... třeba začne i on a i vaše manželství vzplane ;-) Vášeň v sobě máš, tak ji zkus probudit v něm a ne bokem ;-)

  • No fakt hnus. Žít ve lži.. Kéž by Ti to udělal manzel taky, abys to pochopila z druhé stránky... Vůbec nevíš co to je milovat... Opravdové milovat znamená milovat bezpodmínečně. Jste jen v nějaké euforii, prožíváte něco zakázaného... Proto vás to tka k sobě přitahuje.. Kdybystetyto věci raději oba investovali do svých partnerů než do jeden druhého tak máte úplně jiná a krásná manželství. Ale o lásku je třeba bojovat. Ne každý den je růžový ale bez práce to nejde. Je mi z Vas smutno.

  • interstellar8.12.2019 11:02

    A co tedy po nás chceš? Dotaz nevidím.

  • Nikdo z nás není 100%, jakmile bys byla jen se svým milencem, zjistila bys, že ti začínají chybět věci, které jsi měla u manžela, tak to zkrátka je. Po 14 dnech je brzy přemýšlet nad tím, jak by to být mělo, mohlo. Soudit tě nebudu, srdci a citům se poručit nedá, jen bych na tvém místě nedělala ukvapená rozhodnutí:-)

  • Proboha, tyhle zpovědi mě dokážou vždy naštvat, Nevážíte si vztahu, který máte. Píšete, že váš muž je skvělý otec a děti ho zbožňují, ale vám to doma už nevyhovuje? A co jako čekáte po x letech manželství? Neznám skoro nikoho, který by třeba po 20 letech manželství chodil za ručičku a choval se jak na začátku vztahu, ale o tom život je. Protože jakmile jednou založíte rodinu, priority se změní. Máte spolu mimo děti určitě společný majetek, vzájemně o sebe pečujete (a teď mám na mysli úplné maličkosti, které se pro vás evidentně staly rutinou), to je to, o čem život je. O tom najít někoho, kdo vás bude mít rád, kdo bude mít rád vaše děti, kdo vás vždy podrží, ale vy jste evidentně selhala. Prožíváte jen vzplanutí vášní, zakázaný ovoce chutná nejvíc, ale sakra, takhle rozbíjet rodinu, to je hnus. Když toužíte po nějaký vášni, tak si ji představte ve své mysli, nebo si ji budujte s manželem. Kreativní člověk dokáže spoustu věcí. A že vám je jedno, co si o vás lidé pomyslí? Pochybuju. Sebeúctu musíte mít a až se tohle jednou provalí a každej si o vás bude říkat, jaká jste poběhlice (nejradši bych použila jiné výrazivo, ale budu slušná), a to si piště, že budou, tak se budete chtít leda zahrabat. Jo a pamatujte, že vás vaše děti budou nenávidět :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 566 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist