Miluje mě vůbec?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #397150 16.3.2019 10:16

Ahoj. Mám přítele a přijde mi,že mu na mně už nezáleží... O letních prázdninách chce jet na tábor,který je na dva týdny a ještě na návštěvu týdenní,která je velice daleko a já jedu jen k moři na pár dní... Jde o to,že ho hezky prosim,jestli by na ten tábor nejel. Nechci být bez něho měsíc a vztah na dálku nechci.... Hrozně ho miluju,ale on není schopen obětovat tábor kvůli vztahu... Mohli byste mi prosím poradit,jak to mám vyřešit? Jsem z toho úplně na dně...

  • 16.03.2019 18:57:10 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk16.3.2019 10:29

    Chápu, že se ti to přijde jako nepřekonatelný problém, ale jestli toho kluka fakt miluješ, pak bys mu ten tábor zakazovat neměla. 14 dní bez něj zvládneš a on se tam zas v žije a rád se k tobě vrátí. Zřejmě to tam má rád, je to pro něj taková tradice,o kterou by nerad přišel. Tak mu v tom nebran. Navíc jestli něco chlapi nemají radi, pak stíhačky, co je chtějí mít stále pod dohledem a trávit veškerý čas společně. Vymysli si na tu dobu nějakou jinou zábavu, vlastní program, a uvidíš, že to uteče.

  • By si mohl nekdo zkusit mi zakazat tabor...

  • Je videt..ze jsi mlada a zamilovana...a 2 tydny bez pritele ti prijde hodne...ale nepros ho a nezakazuj mu tabor...to se nedela...cas utece rychle..ty se nauc travit cas i bez pritele...protoze ne vzdy budete moc byt spolu...jak ho zacnes omezovat..je to cesta do pekel..

  • Holka to, že má chalan život aj mimo teba neznamená, že ťa nemiluje. Znamená to, že je normálny. V zdravom vzťahu majú ľudia aj svoje záujmy, rodinu, sny. Trošku sa spamätaj, inak ho vyľakáš a ujde ti navždy, bude mať pocit, že ho kontroluješ. Nemôžeš po ňom chcieť, aby všetko prispôsoboval tebe, to hraničí s psychickou poruchou. Nechaj ho dýchať.

  • MischellSimec16.3.2019 11:17

    Já jsem s přítelem měla vztah na dálku.. 110 km 2 roky.. A můžu říct, že jsme se neviděli třeba měsíc a půl.. Ale pak jsme se na sebe strašně těšili.. Myslím si, že Vám to jen prospěje.. A podotknu mně je 17 a příteli 22. Šlo to a vždycky jsme se nějak spojili. (Skype, messenger)

  • HaSha16.3.2019 12:38

    Z dotazu není jasné, jak jste staří, ale rozhodně si nemyslím, že se takhle dá hodnotit, jestli tě někdo miluje. V dnešní době není žádná dálka nepřekonatelná, na Mars asi neletí. Ani se to nedá přičítat si/ jemu vyčítat porovnávání, kdo jede kam a kdo má jen pár dní u moře... takhle to ve vztahu nefunguje. Co si pamatuju, tak tábory občas mívaly prostor pro návštěvu, byli spíš kamarádi vedoucích nebo praktikantů, ale předpokládám, že tam přítel nejede jako dítě. Nevidím jediný důvod, proč by měl tábor obětovat. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že jsem jednou jela z dovolené ve Znojmě večer za přítelem do Prahy a v pět ráno se vracela zpátky autobusem za rodiči na hotel do Znojma, všechno se dá společně řešit, ale nikdy zakazováním zálib. A můžete přece neplánovat i něco společného, abyste si to vynahradili.

  • To je sobecké.. Z tvé strany.

  • stupidiack16.3.2019 19:35

    Teď zakazuješ tábor a co přijde v budoucnu? Budeš mu vytýkat jednou týdně návštěvu hospody? Nejde přece o vztah na dálku jako takový. Je to jen 14 dní během jednoho léta, ne pravidelná odluka.

  • vždyt ten čas tak hrozně letí, měsíc je nic! tak si naplánuj taky svoje vlastní aktivity, něco, na co nemáš čas, pokud je doma a vídáte se. Nevím, proč by on měl rušit tábor jen abys ho měla pod dozorem, přeci nejde o žádný vztah na dálku, jenom prostě se chvilku o prázdninách neuvidíte. Co s tím jako uděláš? Rozejdeš se s ním? Ukončíš vztah kvůli tomu, že bys ho měsíc neviděla? No jestli jo, tak ho neuvidíš mnohem dýl. Jen tak mimochodem mě manžel odjede 3x ročně na 6 týdnů a taky se nehroutim ani si nemyslim, že bychom měli vztah na dálku. A druhý mimochodem - tábory jsou pokud vím do 15 let, takže vám může být tak 13-14, upřímně i tak je dost velká šance, že se rozejdete ještě před prázdninama a třeba to vůbec nebude potřeba řešit

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 506 odpovědí a 409 705 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist