Miluje mě méně nebo si to jen moc beru?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #48574 8.11.2011 17:43

uz si nevim rady :( mam pritele 3 roky a najednou jako kdyby to s jeho strany vyprchavalo , vzdycky me chtel videt co nejdyl a klidne i nekolikrat denne kdyz to bylo mozne a udelal pro me vsechno , boze jak ja ho miluju , ale ted ? z niceho nic napisu at zamnou prijedu a rekne bud videli smese dneska , nebo vcera i kdyz to ma ke me 5 minutek autem , vymlouva se ze venku je zima ze na prochazku nejdem , me nebavi ten stereotyp ze sme u neho on se do me udela a pak si jde delat svoje , predtim sme si lehli tulili se a nebo si aspon povidaly ale ted s niceho nic je divny , jo nemuzu rict nekdy prijde a jen tak me obejme a tak ale proste uz to neni on a v posledni dobe potrebuju mit v nem oporu kvuli tem vsem problemum ale nemam :( a kdyz mu neco reknu ze potrebuju vice lasky , vice vsimnuti tak mi rekne ze se az moc divam na filmy :( myslite ze ja sem ta ktera to nechape a nebo mu se najednou neco stalo ? :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • zkus vice zit svuj zivot, jsi na nem moc zavisla, uvidis, ze jak bude videt, ze treba nemas cas, ze si te zas bude vic vazit..je to spise o tobe, nez o nem - jsem stejna jako ty, tezko se to predelava, ale jde to :)

  • Taky bych rekla, ze by ses mela vic zamerit na sebe, sama se nejak zabavit. Jak casto se jinak vidate? Denne?
    Kdyz uz jste spolu 3 roky a vidali jste se porad tak casto, jak psalas, tak se nedivim, ze nema tendence k tomu, abyste spolu byli od rana do vecera, teda pokud spolu nebydlite.
    Ja mam spis takovou zkusenost, ze kdyz se dva ve vztahu vidaji opravdu kazdej den a chodijou spolem fakt dlouho, tak to driv nebo pozdej jednoho prestane bavit, moje kamaradky to tak mely.
    Tak bych na tvym miste nedelala z komara velblouda, jestli se k tomu chova pekne, je pozornej apod., tak je to v pohode. Naopak - nedelej mu vyslechy a "nefnukej", to by ho mohlo prestat bavit okamzite.

  • Já jsem teda s přítelem 3 a půl roku, nám styl vídání vyhovuje, přes pracovní dny jezdím 2x k němu a on ke mě v neděli :) ale za to se vidíme třeba denně po škole tak na hodinku, někdy na půl :) a připadá mi, že je to horší, dřív jsme se po škole nevídali (byl v jiném městě) a tak nějak jsme se na sebe víc těšili, teď se taky bna sebe těšíme, ale už mi to připadá, že jsme si se sebou jistí, takový stereotyp a z jeho strany už je to takové, já bych se nejradši víc tulila, líbala, ale ho to už přešlo, taky, když má náladu, tak je úplně úžasně, ale někdy mi to připadá jako manželství po x letech.
    Řekla bych, že problém je v tom vídání, že jste spolu denně.

  • Martasek898.11.2011 17:54

    Tak tohle bych mohla tak nějak přeonačit jeho na mě. Já byla s přítelem 4 roky a nějaký čas to u mě bylo podobné. Vymlouvala jsem se různě, abych byla doma a nemusela být s ním a tak, takže pokud je to stejné, viděla bych to spíše na to, že už ho to nebaví, nebo ho to omrzelo, něco mu chybí, ... Rozhodně by to chtělo si promluvit.

  • Verousek898.11.2011 18:08

    Tak my to s přítelem už nemáme stejné jako když jsme se poznali, ale takové jak píšeš ty, to teda nemáme. Já bych se bohužel také přikláněla k tomu, že ho něco nebaví, nechci říct přímo ty, ale třeba má teď zrovna období, kdy nemá na nic náladu. Také takové období mívám. Zkus se ho zeptat, jestli ho něco netrápí, jestli nemá nějaké starosti nebo co se děje.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist