Milování s kamarádkou

Otázku položila: Anonymní uživatelka #37589 26.5.2011 19:04

Ahoj,trvá to asi rok co jsem se začala milovat s kamarádkou.Prostě to nějak přišlo ani nevím jak.Jsem vdaná,mám dva syny a kamarádka má dvě dcery,oběma nám to v manželství klape,stýkame se pravidelně ale ani jedem s manželů o našem vstahu neví.Vím že manželovi se líbí moje kamarádka,je hodně vivinutá hlavně nahoře,chtěli by jsme skusit trojku bez jejího manžela ale nevím jak to máme mýmu manželovi říct,vím že by souhlasil ale je to takový blbý,nevím jak na to.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, tak to mě teda už přijde trochu divoký, ne? Jako jestli se stýkáš s kámoškou, fajn vaše věc, holky mají tohle asi trochu jinak než u chlapů, ale tahat do toho manžela, tak z toho už cítím trochu problémy, nebudeš třeba potom žárlit, nenaruší to váš vztah s mužem? Mně se to zdá hodně riskantní, abys pak nepřišla o manžela i kamarádku.. ale třeba taky ne, já bych měla strach, že se pak jednou třeba bude chtít sejít jenom s kámoškou, protože to bude něco nového, vzrušujícího a trochu zakázané... Asi bych to víc promýšlela, ne?

  • No holka, tohle je sen každýho mužskýho, tedy alespoň většiny, vidět dvě holky, jak si dělaj dobře. Myslím si, že byste to měly ještě zvážit, zda se přiznáte i ke svým hrátkám nebo to bude jen na jednu noc? Protože by to manžel nemusel přijmout, přece jen jsou to ješitové a časem by ho hlodalo, jestli ti je s tvou kámoškou líp jak s ním a tak. Záleží na vás, jaké jste povahy všichni zúčastnění a jestli by radši nebylo lepší nechat to tak jak to je. Dokonce se veřejně přiznám, že je to můj tajný sen, milovat se se ženou, ale nikdy jsem nenašla odvahu ho uskutečnit a myslím si, že to sama ani vyhledávat nebudu. :-)

  • Ja bych to manzelovi nerikala vubec a uzivala bych si to tak jak je to ted. Mela bych strach, ze to pak bude chtit zkusit jenom s ni beze me a co kdyby se jim to spolu zalibilo a vam to znicilo vztah a nasledne pratelstvi, anebo taky ne,ale ve vetsine pripadu tohle happyend nemiva. Ikdyz si si jista, ze by to vas vztah ustal, nikdy nevis co se ti muze dit za zady a aby jsi toho pak nekdy nelitovala. A taky jsi nepsala jak se k tomu stavi tva kamaradka. Ona nechce aby to vedel jeji manzel a tvuj jo a to je fer? Bud oba anebo ani jeden. Ja na tvem miste bych to nechala tak jak to je a uzivala si to o cem mnoho zen jenom sni a kdyz na to prijde s manzou rec, klidne bych mu popisovala ze by jsi do toho sla, jak by jsi to delala(ze budes vypravet pravdu budes vedet jenom ty a nikdy nerict pravdu, ostatne stejne nevis jak dlouho se budete s kamaradkou "kamaradit") ale jenom pro jeho vzruseni,..... Neznam ani jeden pripad kdy by to nerozvratilo vztah.

  • já bych se také přiklonila k holkám... měly byste si to nechat jen pro sebe... můžeš si tím zničit manželství, jestli se mu kamarádka líbí..a tos měla vždy nějaké" lesbické" sklony, nebo to jen tak přišlo?

  • Souhlasím s holkama.

  • Souhlasím, že je to sen každého chlapa...ten můj by za dal nevím co....ale protože vím, že se mu moje kamádka dost líbí, tak s ní bych to určitě neudělala.

  • Pokud s tim problém nemáš,jelikož se sní intimně stýkáš,tak bych do toho šla.Ale manželovi bych o vašem poměru neřekla.Užijete si to asi všichni v tomto případě.ale jak říkají holky.Aby Ti časem za ní nepláchl.Ale to je asi o tom jak se znáte a o duvěře.Muj přítel třeba nebral nevěru,kdybych si začala románek se ženou.Já sice BI nejsem ,ale jeho názor se mi líbí.A někdy si říkám škoda že nejsem,nýbrž jsem hodně času sama a začít si poměr s cizím mužem rozhodně nechci.

  • já bych teda slečnu hned neodsuzovala.. no tak se stalo... manželovi bych rozhodně neříkala o vašem vztahu, ale tu trojku bych klidně navrhla (já osobně NIKDY:D, ale v tvém případě ) , vždyť zkusit se má všechno;) .. no určitě to nadhoď nějak opatrně.. jestli o tom někdy přemýšlel nebo tak... těžko říct, nevím co je za člověka... no a bacha aby si s tou kámoškou pak nezačal...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist