Milostný trojúhelník

Otázku položila: Anonymní uživatelka #81537 1.12.2012 18:14

Dobrý den. Mám docela velký problém. Můj dobrý kamarád ( dále M) chodí s jednou moc milou dívkou (dále N), která je moje kamarádka. Je pravda, že k M jsem už od první chvíle, co jsem ho poznala, cítila jisté sympatie.
Jenomže před týdnem projevil své sympatie ke mně, že už to v sobě nemohl dále dusit a tutlat, prý to bylo k nevydržení. Ten den mne políbil. Po polibku jsem mu řekla, že se nemůže rozejít s N, protože by jí to dost zranilo.
A teď M pije velké množství alkoholu a myslí si, že to nějak vyřeší. Řekla jsem N, jestli jí to nevadí, že M pije, ale ona řekla, že jí je to jedno.
Včera jsem mluvila s M a zeptala jsem se ho, jestli to budeme brát jen jako úlet a on na to doslova řekl:,, Pohybuju, že ty to chceš brát jen jako úlet. Pořád si myslíš, že je to jen jednostranná záležitost a to jen z tvojí strany? Na to ti můžu říct jen to, že to doopravdy není jen z tvé strany. Mám tě rád a určitě i něco víc, už jsem prostě nemohl to udržet v sobě a musel ti to říct. Ale jsem de**l, protože kdybych věděl, že bych měl u tebe šanci, tak ti to řeknu mnohem dřív. Pořád říkáš, ať se s N nerozcházím, pořád jen ne, ne, ne, ale teď ti říkám, že stačí říct jen jednou jedinktrát ano a bude to. Tak řekni ano, prosím." neodpověděla jsem mu, chci moct říct ano, ale nechci, aby N trpěla, protože je to hodně citlivá dívka a mám ji ráda, jenomže mám ráda i M. Tak co teď? Prosím poraďte mi...:-(

Například včera byl na mě hnusný, chtěl se hádat atd. a po večerech se dívá s jednou holkou na filmy... Já vím, neměla bych žárlit, ale přece jenom, co když je jen otázkou času, kdy té holce řekne úplně to samé co mě? A co řekl možná i N? Nevyznám se v něm a hlavně se s ním nechci hádat... Trápí mě to...

TOMU NEBUDETE VĚŘIT!!!! Chodím se M už skoro 4 měsíce a je to nádherné. Děkuji všem co mě podpořili :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Andrea0602891.12.2012 18:24

    Ahoj , asi N moc citlivá nebude , když je jí jedno , že M celkem dost pije ...
    Tak že podle mě , pokud je to oboustranné , tak ať tak či tak , jednou k tomu stejně dojde a vy spolu budete , ale čím dýl to budete odkládat , tím dýl se budete oba trápit !

  • lenoric1.12.2012 19:09

    Mne se nelibi jeho postup. Pokud ty mu reknes, ze s nim chces byt a ze s nim budes, kdyz se rozejde s ni, tak nema problem ji opustit. Jenze kdyz "ano" nereknes, tak ale nema problem s ni byt dal. To bych od nej nebrala jako projev takovy "oddanosti", kterou ti jen a pouze slovy popsal. Ja bych rekla, at prejde od slov k cinum, aniz bych mu davala z moji strany nejaky sliby...

  • venysek1.12.2012 19:11

    Pokud je tvé kamarádce jedno, že její přítel hodně pije, tak musí citlivostí vyloženě překypovat. Podle mě taky nemá smysl se bránit tomu, abyste byli spolu, jestli on má zájem o tebe a ty o něj, tak to stejně kamarádka vycítí..

  • Kdyby ses měla pořád ohlížet na ostatní, tak bys nikdy ničeho nedosáhla.
    A HLAVNĚ - když už to M začalo jednou táhnout jinam, tak už mu nikdy N nebude stačit, nezávisle na tom, zda s M budeš nebo ne. Prostě už ji asi nemiluje, když chce jinou.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist