Milostný trojúhelník

Otázku položila: Bývalá uživatelka #43853 16.10.2012 22:28

Zdravím všechny přítomé :-)
Chtěla bych se tady zeptat na jednu věc a byla bych velmi ráda když se zdržíte negativních komentářů .
Jsem s přítelem 2 roky,poslední měsíc mám milence . Nikdy jsem o něm nepřemýšlela,ani ho nechtěla . Ale stačil jeden pitomý den a vše je jinak . Přítele velice miluji,oprvadu moc,když se podívám do jeho očí je mi tak hnusně že mu dělám takové věci a lžu mu jen abych mohla být s tím druhým , ale na druhou stránku,vůbec si nemůžu pomoct .. Jen když vedle sebe sedíme tak každá část mého těla ho chce a křičí . Chci se zeptat jestli některá z Vás zažila podobnou situaci a jak z ní vyšly .. Moc díky za odpovědi :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, tak já to zažila. Nic na tom není. Aby mohl podvádět muž, musí k tomu mít ženu, tudíž není co odsuzovat. Jsem z rozvedené rodiny, takže jsem si jako malá říkala, že táta je hnusnej, když si našel jinou ženskou a já nedopustím aby se stalo něco podobnýho i mně!!! Jenže ejhle, asi jsem po něm, taky jsem podvedla... Bylo to s kolegou z práce, jak jinak. Došlo to tak daleko, že jsem rozmýšlela i rozchod s milovaným člověkem, abych mohla být s jiným. V té době jsem naštěstí opouštěla práci (kvůli něčemu jinému) a s kolegou jsme si říkali, jak se budeme stýkat a tak. Z práce jsem odešla a s kolegou si napsala pár sms, tím to skončilo. Musíš se zaříct, že ho nechceš! Nepsat, nevolat, nestýkat se. Ono to přejde.

  • Zažila jsem něco podobného, museli jsme úplně přerušit kontakt a vyšumělo to...

  • No... doufám, že to nevyzní negativně, ale: Boží mlýny melou pomalu, ale jistě... tak doufám, že se vám to, děvčátka, vrátí...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist