Milostná trojice

Otázku položila: Anonymní uživatelka #377829 17.10.2017 22:30

Ahoj, je mi 16 let a mám takový malý veliký problém a nevím, kdo by mi s ním mohl poradit, jelikož má na něj každý odlišný názor a nebo pouze jednoslovný. Týká se to mně a mých dvou skvělých kamarádů, možná teď už bývalých. Abych vás mohla uvést do problému, mám nejlepšího kamaráda Martina s kterým už jsme nejlepší kamarádi už tři roky. Vždy jsem věděla, že je do mě tajně zamilovaný a já vždy věděla, že já do něho taky..později jsem objevila nového kamaráda Lukáše, ale abych nezapomněla, právě Lukáš byl nejlepší kamarád Martina. Často jsme my tři byli spolu. Pro Lukáše jsem byla také nejlepší kamarádkou. Když v tom jsme si s Martinem začaly více vyměňovat své sympatie..byly měsíce, kdy to vypadalo, jako bychom spolu něco měli..a možná něco málo měli, což se nám oboum líbilo, dokonce se i Martin rozešel se svou novou holkou, co měl a byl se mnou, ano šlo mi o jejich rozchod, ale Lukáš z toho všeho mezi mnou a Martinem byl smutný, protože až pak se mi prozradil, že je do mě tajně zamilovaný a za kým jiným jít než za svým nejlepším kamarádem? Svěřila jsem se Martinovi, ale ten pak z nějakého důvodu už se mnou nic jako neměl..vyhýbal se mi. Bylo to kvůli Lukášovi, že mu nechtěl ublížit, když to byl jeho nejlepší kamarád, když se dozvěděl tuto novinu?..protože já Lukáše odmítla a on už věděl proč..Kvůli Martinovi, pochopitelně. Martin mi začal lhát že na mě nemá čas a nemůže mi s ničím pomoct a s Lukem se přestal bavit..teď nedávno se zase dali jako kamarádi dohromady ovšem bezemě a co by to nebylo za pomstu, kdyby se nějakým způsobem nepomstili...Martin má nějakou holku a je to pravda? (Pomsta) Jako jediný se se mnou po dvou měsících začal bavit Lukáš, kterého jsem znala míň let (necelý rok), a bylo vidět, že jsem mu chyběla a asi to chtělo čas, ale co Martin? Ten mi jasně do očí po pár dnech jasně řekl, že se mnou nechce už nic mít a ať ho nechám. Proč? Kvůli té nové holce, lituje toho, že se rozešel s tamtou kvůli mně a pak si uvědomil, že to byla chyba jelikož by mě z jeho dobré vůle stejně musel nechat odejít kvůli Lukášovi? Nebo si vyčítá, že věděl, že je to mě Lukáš zamilovaný a stejně se mnou něco měl? Je to kvůli tomu, že se na něčem s Lukem dohodli, že je žádná holka nerozdělí a mají na mě kašlat oba, ale Lukk to nedokáže? Co mám dělat, jak to mám chápat?

  • 18.10.2017 12:39:25 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kamkri18.10.2017 9:50

    Ahoj, a co tak si s Martinem promluvit? Pokud jsem to dobře pochopila, tak jsi něco měla (skoro chodila) s Martinem a s Lukášem jste byli jen přátelé, ne? Takže Martin nemá důvod tě odstřihnout. Jiné by to bylo, kdybys měla něco s oběma.
    Takže, pokud chceš chodit s Martinem, promluv si s ním. Nemáš co ztratit - pokud o tebe nestojí a má už jinou, tak na tom budeš stejně jak teď. Pokud o tebe stojí a má jen ohledy na Lukáše, tak se s tím možná dá pracovat.
    Třeba by to Lukáš i pochopil a bylo by jejich přátelství i dál v pohodě.
    Představ si, že byste spolu s Martinem normálně chodili a on tě přivedl mezi své kamarády a jeden z nich by se do tebe taky zamilovat. To by se s tebou Martin rozešel, aby nedělal peklo v partě? Divné, ne?
    Chce to si promluvit. Aspoň budeš vědět, na čem jsi.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 478 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist