Milenka a morální dilema

Otázku položila: Anonymní uživatelka #233337 19.9.2018 14:29

Ahoj holky. Když už nevím, kudy kam, píšu i sem :)
Studuji pět let v Praze VŠ a zůstávám i přes prázdniny. Náhodou jsem jeden večer potkala spolužáka, šli jsme na pivo a skončili v posteli. Při hovoru jsme tak různě naráželi na to, že jsme oba nezadaní. Nikdy jsem sex na jednu noc nezkusila a v tu chvíli mi to přišlo jako super nápad.

Viděli jsme se od té doby asi pětkrát, máme si co říct, ale shodli jsme se, že zůstaneme u sexu. On občas zacházel do něžností a choval se tak, jako by chtěl něco víc. Začala jsem o tom dost přemýšlet a víc ho poznávat. Máme hodně společného. Vždycky v posteli jsem se ale nedokázala úplně uvolnit, měla jsem pořád takový divný pocit. Žeby intuice?

Oba pocházíme z jiných měst, a opravdu shodou děsivých náhod jsem se dozvěděla, že má již od maturity přítelkyni, ale neustále ji podvádí. Nevím, jestli ona něco tuší, ale propadla jsem zoufalství. Samozřejmě tenhle náš "románek" ihned ukončím, ale nevím jestli nepodniknout nějaké kroky k jeho odhalení. Internet je potvora a tak jsem dohledala slečny jméno i telefon.
Lhal mi do očí a přitom například den po našich radovánkách šel s přítelkyní na svatbu a nikdo by nepochyboval, že jsou šťastný pár.

Kamarádi mi radí, abych se neponižovala a prostě se s ním jen rozloučila. Kamarádky by zosnovaly pomstu a napsaly anonym. Vůbec nevím, co dělat. Je mi té slečny neskutečně líto, a jsem na sebe naštvaná, že jsem ho nějak víc neprověřila :( Máte s tím některá zkušenost? Celé je mi to strašně odporné :(

  • 20.09.2018 20:13:17 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 482 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist