Milenecký vztah ..

Otázku položila: Bývalá uživatelka #80374 22.8.2013 19:37

Dobrý den..Mám takový problém, a chtěla bych se s ním svěřit .. V červenci jsem začala chodit na letní brigádu a i když jsme tomu nevěřila, poznala jsem tam staršího muže (29 let)..Našla jsme ho na facebooku, tak jsem mu napsala ..Svěřil se mi, že se mu líbím, a tak jsme si povídali..Ovšem, mělo to problém..On měl. a pořád má přítelkyni, jsou spolu 7 let..Ona, jak jsem se z více stran doslechla, je příjemná a fajn, nicméně hrozně žárlivá, takový ten typ, co podezdřívá úplně všechno, dělá scény.. No a proto jsme se v práci moc nebavili..Jenom jsme se pozdravili, toť vše..Asi za dva týdny jsme spolu v práci ve sklepě trošku víc uletěly..Potom jsme se domluvili, že půjdeme ven, a tak jsme si asi 2 hodiny povídali a bylo nám fajn, u toho to ale neskončilo..Proto jsme se domluvili, že to budeme brát jako letní románek, co s koncem srpna prostě skončí..V práci si celou směnu smskujeme..Věčně mě sleduje, kde jsem, co dělám..Když se bavím s osobou opačného pohlaví, je hned někde nablízku..Dokonce žárlí na mého nejlepšího kamaráda, vyplynulo to z jedné sms kterou mi napsal..V práci zamnou někdy příjde a začne se bavit, nebo spolu sami jdeme na přestávku..Bereme se jako milenci .. No a já nad tím pár dní přemýšlím, a nevím co mám dělat..Mám ho vážně ráda, láska to ale ještě není, né z mé strany..Nejsem ale typ, co sedí doma a čeká, zatímco si představuje, že jednou budeme spolu..Chce milenku, tohle vím, a vlastně to tak i řekl .. Ale nechce jinou než právě mě .. Co vy? Zažili jste někdy tuhle situaci? Jak jste ji řešili? Děkuju moc za odpovědi ..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Když píšeš, že to z tvojí strany ještě láska není, tak bych zatím nedělala nic. Evidentně mu to takhle vyhovuje, tobě teď možná taky, ale chtěla by jsi něco víc (vztah) s někým, kdo svoji přítelkyni, se kterou je 7 let, už 2 měsíce podvádí? Já teda ne.

  • venysek23.8.2013 8:01

    Já bych takovýho chlapa nechtěla. Podvedl jednu, podvede druhou.. A ty víš jiste, že jsi jeho první milenka?Píšeš, že láska to není, tak bych z toho vycouvala a našla si normálního chlapa, u kterýho je šance, že nebude mít touhu tě podvádět.

  • Co na tom nechápeš.Chce milenku:-DKdyž ne tebe najde jinou.Řekl to na rovinu. starší muž 29.sakra to já už jsem asi taky stará.;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist