Mikina

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43792 28.11.2011 20:04

moje úžasná mikina se vytáhla z pračky s početnými flíčky nejspíš od zrezivělé tryky.jsou hnědooranžové nejspíš od železa..jak je vyčistit?zkoušela jsem vanisch,obyčejné mýdlo,citron,sůl a nějaký přípravek ve spreji..CO mám dědlat aby se to vyčistilo nebo vybělilo?je nová a moc pěkná :/ a udělalo se to jen na ní

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • na skvrny od rzi ti nepomůže za boha nic... ale je zvláštní, že to bylo jen na ní... Nebyla ta mikina s nějakýma kovovýma komponentama? cvoky apod? jestli jo, a je nová zkusila bych ji reklamovat, že si prala dle instrukcí a tohle ti udělala :)

  • nejspis si ji nech jenom na doma. Me se to tak stalo jednou na krasne znackove mikine a nepomohlo mi nic a to jsem vyzkousela snad vsechno, citron mi tam dokonce udelal dalsi flek, tak jsem sla jednou se psem do lesa a zablbli jsme a letela primo do kamen :-( Od te doby takoveto veci peru sice v pracce ale samotne a davam si hlavne pozor abych je vytahla hned jak pracka dopere a nenechala je dlouho v pracce, protoze se mi to stalo jeste jednou ze jsem nechala prat pracku a sla ven a vratila se misto na obed v noci a zas to bylo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist