Metoda Mojžíšové - prosím o radu ke cviků

Otázku položila: Bývalá uživatelka #27631 17.1.2012 20:09

Ahojte, dostala jsem od dr. cviky mm jen vytištěné na a4, kreslené postavičky. Ve třech cvikách mám mít ruce výš - jako na schodě - nevím, čím si podložit ruce, schody v bytě jaksi nemáme:-) Neměli byste nějakou praktickou radu? Je opravdu nutné mít ruce výš? Mám objednanou knížku, ale chci už začít cvičit.
Předem děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • pokud to máš vytištěné od Dr, bylo by lepší, kdyby tě nejdřív poslala na rehabilitaci, kde tě to naučí správně. pod vedením se naučíš všechny cviky a navíc ve správnou dobu ms cyklu. doma pak budeš cvičit jen to, co se naučíš a při další návštěvě tě zkontroluje, zda cvičíš dobře a přidá další cviky.
    jinak na to zvýšení - jak doporučují holky knihy, stolička nebo nízká postel (hodně nízká - nějaká rozkládací)

  • Andrea06028917.1.2012 20:24

    Já to mám také vytištěné , ale mám tam knihy místo schodů . :)

  • Nízké štokrle - nebo naskládané knížky na sebe by nepomohly? Ještě mě napadá kyblík od pracího prášku otočený širší stranou dolu (od Lanzy...). Cviky Mojžíšové neznám, ale snad to není žádná divočina, protože pak jedině koupit ten stupínek na aerobik (tušim že se tomu říká steper - či tak nějak). U nás by stejnou službu splnil stupínek pro děti na WC - ale ten předpokládám, pokud cvičíš Mojžíšovou, nemáš.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist