Menstruační kalíšek Yuuki

Otázku položila: Anonymní uživatelka #34835 13.2.2011 12:13

Ahojky, pořídila jsem si menstruační kalíšek Yuuki, mám s ním za sebou jedny červené dny. Často se mi nerozevřel, nebo nevznikal podtlak, povedlo se mi to vždycky většinou až tak napotřetí. Myslíte, že je to tím, že je celkem měkký a že bych si měla pořídit nějaký tvrdší, třeba Mooncup? Nebo jsou to jen začátečnická trable? Máte s Yuuki nějaké zkušenosti? A stává se vám, že ráno máte kalíšek tak daleko, že se bojíte, že ho prostě nevyndáte? Může to být špatným podtlakem? Dkíy za odpovědi :)

Odpovědi správkyň témat

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,

    s tímhle kalíškem zkušenosti nemám, ale to co popisuješ je při začínání s kalíškem úplně normální. Mě to trvalo cca dvoje měsíčky než jsem to vychytala a pak už to bylo bez nehod.
    Taky se mi stalo, že jsem ho měla dost vysoko a při vyndavání jsem si připadala srandovně, prostě jsem ho vytlačila :-) Neboj, nikdy nezaleleze tak daleko že bys ho nevyndala :-)¨

    Po čase jsem našla svůj grif, jak a kam přesně ho vložit a jak ho v poho vytáhnout..

    U monncupu se mi líbí, že má na dolní části vroubky a dá se za ně chytit v případě, že je daleko.. šťopku jsem ustříhla hned napodruhé, protože mě tlačila..

    Tak přeju příjemné kalíškování :-)

  • Ahoj holky, prosím vás, zrovna prožívám první měsíčky s kalíškem Gaia Cup (objednávaný z Econey - ještě navíc se 7 % cashbackem z Tipli) a nějak nemůžu přijít na to, jak poznám, že tam je správně umístěný. Vždycky to zkouším tak 5 x a stejně nemám pocit, že je to úplně ono. Děkuju moc za rady :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist