Menší problém s přítelem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #45595 11.3.2012 23:30

Ahojte děvčata,
je mi trochu trapné se tady svěřovat s takovýmto problémem, ale vážně si nevím rady.
Začala jsem si nový vztah s jedním klukem, kterého mám vážně moc ráda a nechci, aby se to mezi námi nějak pokazilo. ALE! Je tu jeden problém. Jsme spolu sice chvíli, poznáváme se, ale už přes tu krátkou chvíli jsem měla možnost zjistit, že mu to moc nejde, co se týče líbání. Neřekla bych, že je to moje chyba, protože s dřívějšími partnery to bylo v pořádku a nikdy si mi na nic nikdo nestěžoval. Sotva u toho otevře pusu a je to spíš jako polibky, než líbání.
Nevím, jestli bych si o tom s ním měla nějak popovídat a říct mu to? Ale přijde mi to trapné.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já kdysi zažila to, že mi kluk místo líbání začal dávat takové něžné pusinky, prostě žádný jazyk, žádný extra otevírání úst a mě to připadalo hrozně pěkné, takové jako by do toho vkládal hlavně city než umění... :-) ;-)

  • vubec to neni trapne je to jak u sexu nerikej ze by si spala z klukem kterej by te nedokazal uspokojit jen ho naved treba nejak nenapadne nebo ho ved pri tom libani zezacatku ty ono ho to donuti se ti prizpusobit sam zjisti takhle jak se to ti libi a bude snazit to tak napodobovat:-D jako reknu ti ja kdybych mela posoudit partnery tak bejvalej delal to ze otevrel pusu prilozil ji na moji a v puse mi hejbal jazykem ale rtama ani nehnul tocil mi tam s nim :-D druhej toho sem nemohla nejak donutit mi ten jazyk nachvilku pujcit furt ho mel u sebe a na me otvrial pusu jak ryba :-D a ten kteryho mam ted mel taky mouchy za ůprve moc pospichal a za druhe ten jazyk chtel az moc casto ale ted je v tom naprosto dokonalej musis si ho proste jen naucit :-) mnoho uspechu :-)) drzim pesti

  • s mojim partnerem uz nekolik let tyhle 2 veci stridame a vyhovuje nam to on taky byl na libani akorat proste strasne slimtal tak sme zacli jen s takovymi polibky pri kterych je vsechno v pohode urcite bych mu to nejak opatrne rekla mel by to chapat a prizpusobit se jako to bylo u nas :)

  • Simone12.3.2012 9:37

    Jojo, tohle jsem u jednoho kluka zažila taky - hihi :-) A když jsem se ho jemně zeptala, proč nepoužije jazyk, tak se na mě tak s údivem podíval a povídá: "Copak jsme ještěrky" :-D Podotýkám, že mu bylo 18! Takže ten si to zrovna vysvětlit nedal :-D Ale ber to sportovně, jemně mu to naznač a kdyby chtěl, tak mu to ukaž. Vždyť přece o nic nejde ;) Třeba se jen stydí nebo to ještě nikdy nedělal (nevím, kolik vám je). Ale určitě se s ním o tom pobav, mlčením se nic nevyřeší.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist