Měl hodně holek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #366052 21.8.2016 23:10

Ahoj holky, mám takovej asi dost zvláštní problém a moc to řeším, ale zjistila jsem, že přítel měl fakt hodně holek (ale jen několika málo řekl, že k nim něco cítí). Mě to hrozně trápí i když vím, že je to minulost. Dokonce vím, že s jednou se třeba miloval kdesi na veřejným místě, spal i s holkama co byly bisexuální. Možná že měl i trojku s dvěma holkama... Je mi strašně když si představím v kolika ženských byl a jestli se mu to líbilo víc než sex který má teď se mnou.. Vím, že se mu to semnou hodně líbí. Ale když si představím všechny ty holky přede mnou...Komenty o tom, že chlapi jen machrujou a přitom ten jejich sexuální život nebyl zas tak pestrej prosím vynechte, protože tohle pravda bohužel je :/

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jestli ti to tak vadi a neumis se s tim srovnat, tak se s nim rozejdi. Tady moc radit nejde. Bud mu budes verit a vezmes to dospele a normalne, nebo se uzarlis k smrti na zensky, ktery jsou minulost. To neni problem v nem; ale v tobe, tvem sebevedomi. Je to zbytecny a nedospely.

    To co bylo pred tebou a bude po tobe ti neprislusi soudit ani hodnotit a nema to cenu. Zij a miluj pritomnosti. Jedine na ty totiz doopravdy zalezi;-)

  • trinetka22.8.2016 7:59

    Muj byl taky holkar.. Povazuju se za nejosklivejsi a nejtlustsi z jeho holek a presto, ten blazen, se mnou utvoril nejdelsi vztah jaky mel, vzal si me a ma se mnou dite a je mi verny.. Tvrdi, ze ve me nasel spriznenou dusi. A kdyby se mi povedlo jeste zhubnout, tak bych asi byla i spokojena..

    Budto se s tim srovnej, nebo ti vznenezbude, nez se s nim rozejit..

  • ja jen tak na okraj...predpokladam, ze ne se vsemi mel vztah a ono vypilovat sex k dokonalosti chvilku trva...jednorazovka pro me dopadla uz parkrat dost hrozne - jednou s kamaradem, podruhe s klukem, co se se mnou kvuli tomu rozesel...pokazde dost katastrofa, i s mym manzelem byly prvni dve zkusenosti velmi neohrabane a postupne se to rozjelo :) ...co jsem se bavila s par kamosema, dali mi za pravdu, ale tvrdili, ze zalezi, co od toho cekas...pokud jen zasunout a upustit paru, tak to staci, ale dlouhodobe ne...i chlap potrebuje city k tomu, aby se citil dobre a sex s nekym, koho ma rad...nestresuj se proto, kolik holek mel, vetsina z toho nestala za tu namahu a jinak, kazdy mel nejake partnery a to neznamena, ze po nich zpetne nekdo touzi a pokud jo, tak ti nemusi byt lito rozchodu ;)

  • Ja mela zase hodne chlapu, no mlada a poradne blba, partner s tim mel take problemy a predhazoval mi to byly z toho jen hadky a mel na vybranou bud se pres to prenese nebo pujdeme od sebe, nejsem Na to hrda ale zpet se to vratit neda a ver ze deno denni predhazivani dokaze otravit nejen jeho naladu ale i cely vas vztah i ted sem tam pres manzelsvi a druhe dite na ceste neco takoveho prohodi ale neni to v takove mire jako to bylo na zacatku, to bych nezvladla

  • Ahoj,
    Jsem ráda, že v tom nejsem sama. Mám naprosto stejný problém. Není to o tom, že bych žárlila, není na co, ale nemůžu to dostat z hlavy a hrozně mě to trápí. Svýho kluka miluju, ale tahle věc mi vážně nedá spát, jsem schopná kvůli tomu i brečet, nejíst. Mám z toho hrozný pocity úzkosti.

  • Tak hlavne abys od nej neco nechytla, kdyz je to takovy holkar:-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 223 otázek, kterým se dostalo 271 575 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist