Měl by cenu vztah s takovým partnerem?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #427007 24.5.2021 23:51

Ahoj,měla jsem cca půl roku vztah,bez jakýchkoliv sexuálních věcí,prostě nic.
Byl to vztah,kdy byl můj přítel hodně žarlivý,někdy až do extrému,kdy mi kontroloval,kdo mi lajkuje fotky a proč mám v přátelích někoho,na haluz.
Jenže po chvíli byl vztah takový,že jsme se klidně nebavili 3-4 dny,bez jakéhokoliv kontaktu,a kdybych nenapsala první tak ani nevim,kdy by vůbec napsal.
V tom období jsem poznala jednoho kluka,zůstalo to jen u psaní,ale nijak mě fyzicky nepřitahoval,což na jeho straně bylo opačné a dal mi to hned najevo,jenže já odmítla a hned jsem řekla,že mám přítele,kterého miluju a nechci ho opustit,protože jsem šťastná,ať má jakékoliv chyby.
Jenže se po 2 týdnech bavení z “kamaráda” stal nepřítel a začal vypisovat mému příteli opak,že já chtěla jeho a obrátil vše proti mě.
S přítelem jsme se neskutečně pohádali a rozešli,2 týdny jsme se dohadovali a bylo to takový jiný.
Jenže teď to budou 2 měsíce od toho,co spolu nejsme a i když jsem se mu to snažila vysvětlit,poslala screeny,jako důkaz a prosila jsem se,prakticky ponížila,protože mi je přednější než hrdost. Tak to nepomohlo a ani mi neodepsal,sotva někdy ano.
Jaký na to mate názor? Jsem zamilovaná dalo by se říct,strašně mě to štve,že to nemůžeme vyřešit normálně,prakticky se ani nic nestalo,ale nemá rád,když se okolo mě motá někdo další.
Nevim si rady,dnes jsem ho z nervů blokla kdekoliv se dalo,protože to psychicky nezvladam a ten nátlak je už silnejsi čím dal více.

  • 25.05.2021 18:19:24 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 25.05.2021 18:19:24 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy25.5.2021 6:40

    Je ti přednější než tvoje hrdost? Holka vzpamatuj se! Když budeš mít takový přístup ke vztahům, tak z tebe bude jednou utahaná matka dětí s manželem, který se k tobě bude chovat jako k dobytku. Budeš doma uvázaná a běda, aby ses na někoho podívala, protože se s ním určitě taháš :O=

    Nejsi zamilovaná, si závislá na patologickém vztahu, protože si nešťastná sama se sebou. Už to tu píšu po několikáté, nikdo ti nemůže DÁT lásku, jen ji v tobě vzbudit. Dokud nebudeš mít ráda sebe, nikdo to nenahradí.

    Odřízni veškerý kontakt s oběma a začni pracovat na sebelásce. Jsi ještě mladá, bude líp.

    Apropo, víš proč žárlivci tak moc chtějí mít ženskou pod kontrolou? Protože dost často sami podvádějí, tak vědí jak je to snadné ;-)

  • Plně souhlasím s Francy. Rozhodně se vykašli na oba dva, takové ,, toxické,, lidi ve svém životě nepotřebuješ. Neboj se být sama, ten pravý co tě bude mít opravdu rád a nebude to takový s prominutím idiot jako tito dva co popisujes. Chlapů a šikovných po světě běhá....Nenech ze sebe dělat nějakou submisivní husu a dobrovolně se nechat trápit..

  • Nikdy jsem nevěděl, že mohu získat dobré a spolehlivé kouzla online, kteří by opravdu mohli pomoci lidem jako já, kteří potřebovali pomoc ve vztahu. Oddělila jsem se od svého manžela, když se se mnou rozešel a vrátil se ke své bývalé milence, byl jsem tak zničený a zlomený srdcem. Nebyl jsem sám sebou, dokud mě můj přítel neodkázal na Velkého muže jménem Velká Baba Ogbogo, že by mi mohl pomoci s mojí situací. Zpočátku jsem pochyboval a později se s ním spojil a on mi řekl, že dostane lásku kouzlo připravené na to, abych dostal svého přítele zpět Poté, co jsem provedl potřebné, udělal jsem všechno podle jeho pokynů a k mému největšímu překvapení mi zavolal můj přítel, že se vrací domů, a bylo mu líto všeho, čím mě nechal projít. Výsledek byl úspěšný a dnes žijeme šťastně. Dal jsem mu slovo, že se podělím o své zkušenosti se světem, aby od něj mohli ostatní získat jakoukoli pomoc. Můžete mu poslat e-mail na adresu: greatbabaogbogotemplegmail.com nebo pro naléhavou odpověď napište na jeho linku WhatsApp +2349020168697 ... Děkuji skvěle BaBa Ogbogo

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist