Medvidek my hummy

Otázku položila: Bývalá uživatelka #174300 27.1.2020 1:29

Holky máte prosim některá zkusenost s temi medvidky, ktere hraji bílý šum? Funguje to?
Mam doma čerstvě čtyř měsíční mimčo a uz dva měsíce se v noci budi po hodine. Usne kolem osme, po 22h se probere a pak uz to jede az do rána. Prvni dva mesice mi spaval do pulnoci a pak se budil po dvou hodkach. Tak nechci ani premyslet, jak se to bude vyvíjet dale 😂
Ze je to drahé mi je fuk, chapejte, pro trochu spanku platim zlatem 😁

Holky tak jsem zkousela bílý šum na YouTube. Spánek prcka se s nim trochu prodlouzil, nekdy o pul hodku, nekdy hodku a sem tam o hoďku a pul. Coz je luxus. Ale jeste vic asi zabira na me:-D usinam rychleji, citim se lip vyspana. A kdyz si nad ranem beru maleho k sobě a kojim v leze, tak u toho šumu dokážu pri kojeni i spát. To mi nikdy neslo, nekdy jsem mela nejaky polospanek, ale vetsinou me maly vzbudil, kdyz se krmil.
Jeste js teda nevyzkousela vsechny mozne varianty, ale vede pacificky ocean. A pohorely kapky deště. Pri tom se maly naopak hned vzbudil:-D Budu zkouset dal. Takze diky všem za odpovědi :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A.t.i27.1.2020 7:41

    Nezkoušela jsem, ale když si na YouTube zadáš "bílý šum". Tak je tam spousta variant (déšť, větrák, vysavač, moře...). Můžeš to prvně zkusit takto, jestli to vůbec má na miminko nějaký efekt. Já to chtěla na uspávání, manžel byl proti, že to pak dceru budeme těžko odnaučovat a nakonec jsme to zvládli bez.

  • Ja jsnad nim taky kdysi premyslela. Syn se uspal jedine nosenim a cim pribiral tim to bylo horsi. Parkrat jsem to zkusila (do telefonu jsem si stahla bily sum - vysavac). Uspalo to tak akorat me, ba syna zadny vliv. Pak ze dne na den, sam putoval do postylky, chvilku si tam povidal a sam usnul..
    Bohužel po tehle zkusenosti se obavam, ze nez kupovat tyhle pomocnicky, je proste nutné, tohle jejich obdobi nejak vydrzet

  • gluzka27.1.2020 10:58

    :-)Mladší syn má ovečku Ewan ( název přesně nevím). Má sice jen 4 druhy šumu, k tomu blikající hruď (svítí červeně). Nejlépe usnul při tlukotu srdce plus to světlo. Zapínala jsem mu to spíš, aby se uklidnil. Bylo to takový dost neurotický miminko. Po 10. měsíci, kdy vstával je jednou za no to už nebylo třeba. Nelituji, že jsem to koupila. Manžel na mě sice koukal jak na blba, ale hledala jsem cokoli, co by malého uklidnilo. Byly takové dny, kdy řval s přestávkami osm hodin. Teď má ovečku v postýlce stále, ale jen na hraní( má dva roky).Materiálově je to takový šunt, ale ten tlukot je dost autentický. Taky bych zkusila nejdřív na mobilu šum pustit, staršího syna melodie apod. nebraly. Vysavače se bojí dodnes. :-p

  • buccaneerka227.1.2020 12:02

    Moje dcera při bílém šumu neusnula asi nikdy. Zkoušela jsem různé a bez výsledku, takže zaručená pomoc to určitě není.

    Jinak to nevyspání zná skoro každá matka. Je to prostě období. Já si říkám, že snad budu mít štěstí a kolem tří let bude spát celou noc.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist