Mazlení s manželem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #366553 7.2.2017 10:53

Ahoj holky jsem už zoufalá :( s manželem jsme se vždy mazlili,někdy i bez sexu klidně ale stačilo nám to.Teď když chci a nebo začnu s mazlením já řekne mi že je unavený nebo že se mu teď nechce že až večer.Večer samozřejmě z toho sejde protože to už ani nepřipomene a dělá že nic ikdyž jsem mu to kolikrát připomínala už nemám potom chuť já ho přemlouvat atd.Říká mí že už neví jak že jsme se nikdy moc nemazlili přitom spolu jsme 4roky a vím to jistě že jsme to dělávaly,Prostě říká že neví jak na to že neví co tím myslím ,ikdyž jsem mu to popisovala jak to bylo dřív ,našla třeba články na netu atd...žádná snaha. Ted jsem byla tehotna tak jsem nemohla ze zdravotnich duvodu ani sex a chtela jsem aspon to mazleni aby jsme si byli bliz abych vedela ze jsme spolu i bez sexu a nic :( ted je maly a uz neni tolik casu,ted spi ze jeunaveny misto toho aby se mnou byl.Včera říkal odpol že večer budeme a nic :( nějak extra jsem nepřibrala snažím se i pěkně oblékat ale nic..co myslíte? :( já jsem fakt na dně

ještě dodám,když se chci přitulit a sunout s ním tak mi řekne že je mu horko nebo že se mu špatně leží a otočí se a já jsem uplne odstrčená :/

  • 07.02.2017 15:23:39 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Taky nějak tak. Manžel teda na nějaký mazlení nebyl nikdy, než jsme měli malýho, tak to jsme spolu usínali a hladili se, ale když jsem mu vlezla pod duchnu tak hned že jsem studená, má všude vlasy, bolí ho ruka. A i přes den, když ho obejmu, tak co děláš, to už stačí apod. Je prostě takovej a mazlení k životu nepozřebube. Má to tak i jeho brácha a ségra. Taky mě to občas mrzí. V ložnici spolu nejsme, co je malej (19m), tak spí jinde. Ale když maleh usne, tak si spolu lehnem do obýváku a tulíme se, sex už je naštěstí docela "často" :-) Ale jestli byl tvůj muž předtím jinej...no třeba je fakt jen unavenej nebo ho trápí něco v práci. Zkus nu navrhnout hlazení, masáž nebo nějakou nečekanou sexuální akci. Nebo zkusit vysvětlit, že chceš jen přitulit a že od nšj nic víc v tu danou chvíli neočekáváš.

  • Marge017.2.2017 12:08

    Já bych se v tom moc nepatlala... Exmanžel na mě tlačil po porodu a já mělav hlavě zmatek a čím víc tlačil, tím víc se mi nechtělo:-( Asi bych zkusila dát malého na hlídání a někam odjet. někam, kde by vám bylo dobře. netlačit ho ani do masáží, když nechce,ale prostě se dohodnout co by vám vyhovovalo..Jednak může být opravdu utahaný a je potřeba aby si odpočinul..a jednak už to může být tím stereotypem co doma máte. Až vás uvidí, jak šplháte po horách nebo skáčete do bazénu nebo máte na sobě večerní šaty a tančíte...uvidíte že to zabere...Pokud ani to ne, zkusila bych poradnu a nebo pokud je na alternativy, tak nějaký víkendový kurz pro páry...;-)

  • medulinek7.2.2017 12:13

    ja bych mu i verila tu unavu,mkanzel to ma taky tak,proste obdobi kdy toho ma v praci dost a pak je vyzdimany

  • dancewomen7.2.2017 17:10

    Narovinu,me by to taky stvalo.

  • Tak teda asi to nebude to co chceš slyšet ale mně se to nezdá :-( můj manžel i kdyby fáral do dolů, tak jakékoliv naznačení a jde :-D nikdy za náš dlouholetý vztah mě neodmítl ani teď týden před porodem, kdy vypadám jak velryba:-D takže opravdu s nim promluv není to úplně normální taková změna. Kamarádka tohle zažila , když byl manžel u porodu je to moc smutný ..ona se mu prostě zhnusila :'-( i to se stane ..taky v tom může být jiná žena ..nechci tě děsit promiň já bych to rychle řešila..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist