Maturita - prášky Guarana na podporu bdělosti atd.

Otázku položila: Petra12345 19.3.2012 15:57

Ahoj holky letos maturuju a protože jsem ten spací typ :D koupila jsem si prášky (na přírodní bázi) na podporu bdělosti, povzbuzení psychické aktivity, na potlačení únavy a pocitu hladu atd. konkrétně se to jmenuje Guarana... máte s tím někdo nějakou zkušenost nebo je to jen psychického rázu - "koupila jsem si to tak to určitě funguje!"

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Před maturitou sem to taky zobala a měla sem pocit, že to trochu pomáhá. Většinou sem ale brala jenom poloviční dávku, tak možná by ta účinnost byla větší, kdybych brala celou denní dávku, ale i tak mně to docela stačilo.

  • segra to pred statnicema brala, k tomu pila kafe a spala tak 3 hodky denne a citila se svezi a vic v pohode jak ja, ktera spim normalne 8 hod denne :D takze je to na podporu urcite super.. jen se to nesmi brat nejak dlouho a nehnat to do takovejch extremu jak segra...

  • pomůže to jen krátkodobě.....to co pomáhá je vysoký obsah kofeinu......

  • Simone19.3.2012 18:19

    Mně to tedy pomáhalo, ale ke konci státnic jsem bez kofeinu nemohla vydržet ani chvíli. Dávala jsem si denně asi 4 kafé (a to kafé jinak vůbec nepiju), fuj! Takže dokud to jde, raději užívej jen tu guaranu, mně pomohla. Ale na takové to učení 16 hodin v kuse to už nepomáhá. Jinak radím: pokud to jde, zkus chodit pravidelně spát, jíst hodně zeleniny a ovoce, občas zajít na procházku a větrat místnost. Hodně štěstí!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist