Maturita a propadnutí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #255184 22.9.2015 14:05

Ahoj, chtěla bych se zeptat, pokud máte zkušenosti, kdybych dostala v pololetí v maturitním ročníku za 5, např. Z matematiky, z které ani maturovat nechci, musela bych opakovat čtvrťák nebo jak se to řeší? Moc děkuji za všechny odpovědi.

  • 22.09.2015 16:33:45 - yamd změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Musela by jsi dělat opravné testy, aby tě pustili k maturitě. Pokud bys neuspěla, tak by tě k ní myslím nepustili.

  • No, ted nevim presne... Budto budes delat zkousku kvuli pripusteni k maturite nebo se prihlizi az ke konecne znamce... Jedna nebo druha varianta, ktera nevim presne...

  • trinetka22.9.2015 14:47

    a 5 máš kvůli absenci, nebo ti to nejde. záleží na řediteli a učiteli a domluvě.. ve druhým pololetí bys asi musela udělat nějakej test.. je jedno že z toho nematuruješ, prolézt musíš

  • U nás v pololetí pětka nevadila, až na konci roku. Určitě ti poradí třídní.
    Jinak mě v pololetí učitel tu 5ku odmítl dát a trval na Nku a to jsem musela opravit. Aby tě pustili k maturitě musíš mít vysvědčení za 4 ročník pokud dostaneš jen výpis vysvědčení budeš muset známky opravit a jít až v září.

  • dostaneš pětku v pololetí, tím pádem tě nepustí k maturitě v květnu. Budeš muset udělat reparát a když ho zvládneš budeš připuštěna k maturitě v září.

    Lepší by bylo zajít za profesorem matiky, říct mu, že se fakt snažíš, ale že ti to prostě nejde, požádat ho o součiinost, aby viděl, že máš snahu. Hlavně to nenechat vyhnisat do kule na vysvědčení.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist