Máte zkušenosti se seznamkou Badoo?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #178872 17.5.2017 20:04

Zdravím,jaký máte zkušenosti se seznamkou badoo,má smysl se tam seznamovat hodně žen tam má problém s uchylákama.

  • 18.05.2017 9:57:29 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 18.05.2017 9:57:29 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Má zkušenost se seznamkama - z 98% zmetci. lháři. uchyláci, zadaní co se jenom baví , jde jim jen o sex.
    Já jsem se na to vykašlala, raději chodit ven a seznamovat se normálně.

  • Ahoj, na badoo je víc úchyláků a nadržených chlapů než kdekoliv jinde. Vlastně mi tam ani nikdo jiný nepsal. Na druhou stranu... jsem se tam seznámila s přítelem :D První jsem napsala já jemu a spíš jsem tam původně chodila kvůli nudě, měla jsem přítele, ale už delší dobu neklapalo. Ale neměla jsem v úmyslu ho podvést, prostě jsem si potřebovala s někým psát, vypsat se mu, poradit. A narazila jsem na něj :) Jsme spolu už skoro rok a půl. Takže ano, je tam spousta úchyláků, ale jsou i výjimky, jenom záleží, jestli budeš mít štěstí.

  • Já se tam seznámila se skvělým klukem. Ale byl to taky ten jediný, se kterým jsem se i sešla a normálně se bavila dál. Založila jsem si to jen ze srandy, jako že nevěřím, že se doopravdy můžeš s někým seznámit přes net. Ale vyjít to může.

  • Já se na badoo seznámila s přítelem :-) Psali jsme si skoro 2 roky a pak jsme se párkrát sešli a už jsme spolu skoro 3 roky :-)

  • Podle mě, když už seznamka na internetu, tak placená, protože to placení odradí první vlnu těch, co se nudí, nemyslí to vážně, píšou tam blbosti a falešné profily... Ani tam to není stoprocentní, ale i tak si myslím, že je to o něco serióznější.

  • Já jsem se na Badoo seznámila se svým manželem. Jsme spolu už skoro šest let a teď čekáme miminko :-) Byl to taky první a poslední kluk, se kterým jsem se přes Badoo sešla osobně.

  • Kdysi jsem tam byla,ale opravdu jak píší holky,,samý uchylák nebo ženáč ,který hledá sex...to tak nesnáším,když zadané ženy či muži hledají něco vedle :O=
    Já se seznámila přes týdeník,jsme spolu 6let a čekáme čtvrté miminko ;-)

  • Dobrý den, určitě doporučuju mrknout na tuhle recenzi https://recenzezdarma.cz/badoo-recenze/ snad si uděláte obrázek sama. Já osobně tohle nedoporučuji. Vždycky je lepší najít si někoho přirozenou cestou. Tohle je fakt už jen krajní případ nouze, jenže když si někoho nenajdete normálně o to bude pak těžší někoho zaujmout na seznamce při první schůzce.

  • donalabuznice28.10.2022 23:51

    Taky bych se klasickým seznamkám spíše vyvarovala a dívala se spíše na nějaké prémiové, které většinu nesoudných mužů odradí. Já jsem si seznamku vybírala na základě hodnocení z https://www.5nej.cz/srovnani-seznamek/ a díky tomu jsem při seznamování žádné takové problémy neměla.

  • Taky jsem zkusila Badoo a celkem v pohodě, všechno funguje tak jak má a je to i zábava celkem. S několika kluky jsem si vyšla, nebylo z toho nic vážného, ale třeba to časem vyjde :) Pokud by si hledala nějakou jinou seznamku můžeš zkusit https://www.topseznamky.cz/

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist