Máte rádi filmy a seriály?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #320301 8.4.2017 0:08

Ahoj, zajímalo by mě, jestli máte někdo rád filmy nebo seriály? Já je mám strašně ráda, obzvlášť seriály. Celkově mě prostě baví. Postavy mají svou minulost a vyvíjí se, stejně tak příběh, kterývětšinou na tom všem miluju nejvíce. Jenže znám pár lidí, co říkají, že je to jenom ztráta času. Začíná se mi blbě říkat, že je mám fakt ráda. Jenže baví mě a to je důležité, ne? Baví vás někoho taky? Nebo cokoliv jiného, čemu ostatní nerozumí? Docela mě tyhle řeči štvou jestli chápete. Cítím se pak divně a špatně. Co si myslíte?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk8.4.2017 4:24

    Ale tak filmy a seriály má rádo dost lidí. Já taky. Důležitý ale je, aby člověk neprosedel celý dny u TV a nebavil se jen o tom, co tam viděl, případně nežil jen problémy seriálových a filmových postav a nekaslal na reálný život. Taky záleží, kolik ti je. Třeba v deseti letech je normální, že člověk filmy a seriály dost prožívá, ale pubertou by se to mělo postupně změnit.

  • Přesně jak píše terryk. Pokud se u nich valis celé dny a ve společnosti pak řešíš jen seriály, tak je to hodně špatně.. Pokud se občas podíváš, nemyslím si, že by na tom bylo něco špatného.. Já dřív milovala útěk z vězení, vždy jsem ale zkoukla jeden nový díl a konec. Až když jsem byla např nemocná, zkoukla jsem toho víc najednou. Měla jsem na střední spolužačku a ta jedním seriálem byla totálně posedlá. Koukala hlavně pozdě do noci, pak přišla pozdě do školy, unavená jako blázen, dokonce si změnila jméno na Facebooku na jméno hlavní hrdinky.. Strašný :-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist