Máte někdo zkušenost s Jonášvou metodou početí?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #64076 12.8.2012 16:03

Ahoj holky, už delší dobou se snažíme o mimi, ale nedaří se, dostala jsme proveru 5mg na srovnání cyklu a že bych i po tom mohla otěhotnět, našla jsme na netu i o Jonášově metodě, máte s tím zkušenosti? Děkuju moc...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, tak já Jonášovu metodu zkusila, měla sem doporučené i dny od astrologa a nezadařilo se (a to mi asi na 4 pokusy padly vhodné dny i na dobu kolem ovulace). ale můžeš zkusit, někdo si ji chválí ;-)

  • taky jsem párkrát zkusila, ale nevyšlo to....vhodné dny podle Jonášovy metody se mi s ovulací vůbec neshodovaly

  • Ahoj, mě se teda taky dny vypočítané Jonášovou metodou neshodovaly s ovulací, ale vyšlo to :) Moc jsem tomu nevěřila a překvapilo mě to :) Dokonce mi vypočítal kdy ,,zadělat" na holčičku a opravdu čekám holčičiku. Možná je to jenom náhoda, ale když se člověk snaží dlouho, vyzkouší všechno.

  • ahojky.My jsme se snažili 13 měsíců..Na netu jsem si taky vypočítala asi na 4 měsíce dny dle Jonáše.Ale až teď v červenci se mi jeho den trefil do mých plodných dnů. Tak jsme to zkusili a jsem v 8.tt. Ale otázka je,zda je to díky jemu. Zkoušeli jsme i léčitelku,takže zpětně nemůžu říct díky čemu se zadařilo.Přeju hodně štěstíčka!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist