Masturbace žen

Otázku položila: Anonymní uživatelka #418968 18.7.2022 14:01

Dobrý den, hned na úvod uvádím, že jsem muž. Chtěl bych jen znát názory žen. S manželkou jsme spolu 5 let, sex máme řekl bych pravidelně 2 - 3x týdně. Mě je 33, manželce je 29. V poslední době sbírám odvahu se ženy zeptat, zda si dopřává i masturbaci, když je sama. Ne snad abych ji odsuzoval nebo abych se naštval, právě naopak. Líbí se mi představa když se dráždí a masturbuje sama. Jak to mají tedy ženy ve vztahu, kdy funguje pravidelně sex? Masturbuje každá žena? Většina žen? Nebo je to 50:50? A jak byste reagovali,kdyby se vás váš partner zeptal na vaší masturbaci? Děkuji za vaše postřehy a snad jsem nikoho nepohoršil.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy18.7.2022 14:16

    Ano, když mám chuť, tak se uvolním sama. Většinou mu to pak řeknu :-D Byla bych docela ráda, kdyby se mě na to partner občas zeptal, ale on je takový stydlín, že to nedává 8-. Ještě doplním, že máme pravidelný sex, nicméně já mám trochu vyšší potřebu než on a taky to u mě hodně závisí na cyklu.

  • Máme s mužem pravidelný sex v podstatě denně (pokud jsme spolu), když přijde chuť masturbuji - je to většinou ve dny kdy spolu nejsme(dost služebně jezdím mimo domov).
    Normálně se o tom spolu bavíme stejně jako o sexuálních potřebách, fantaziích.

  • Mně je 21, příteli 25 a sex máme různě, někdy více, někdy méně. Nicméně oba o sobě víme, že masturbujeme, když spolu zrovna nejsme:-) Byli jsme k sobě otevření už od začátku vztahu, chápu, že všude to není stejné, nicméně mi to přijde zvláštní o tomhle spolu nemluvit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist