Masturbace v práci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #406914 7.3.2021 13:14

Hezký den, ráda bych znala názor ostatních. Zhruba před měsícem jsme si s přítelem posílali erotické zprávy, oba jsme byli v práci. Mě to velmi vzrušilo, dokonce až tak, že jsem prostě musela v práci masturbovat (zamkla jsem kancelář). Nikdy před tím by mě to asi ani nenapadlo. Jenže od té doby se mi hrozně zalíbil ten pocit, že člověk dělá něco zakázaného, téměř na veřejnosti. Někdy se kvůli tomu cítím trochu špatně, ale hrozně mě láká sex na místě, kde nás může někdo ,,nachytat,, a asi týden poté, jsem v práci masturbovala znovu. Je možné, že jsem takto v sobě objevila sklony k exhibicionismu ? Má s masturbací v práci také nějaká zkušenost ?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ano já s tím mám zkušenosti,je to sice možná pro někoho divné ale je to super pocit,já třeba masturbuju v práci na toaletě,pochopitelně když tam nikdo není...Jednou jsem masturbovala v kanceláři u sebe a přišel tam kolega,šílený trapas...

  • Panova.Vaginka8.3.2021 14:14

    Neřekla bych že jde o exhibicionismus. Já se hrozně stydím a nikdy by do tohoto nešla přímo na veřejnosti nebo tedy jinak, pokud by si byla skutečně exhibicionistka líbil by se ti pocit že tě u toho někdo po očku sleduje nebo že víš že to někdo pozoruje to co děláš ale tady to je ten pocit vzrušení z toho že děláš něco co by se jako že nemělo či to nebezpečí že někdo odhalí právě tak intimní záležitost (ty určitě nechceš být odhalena ale to že tam je ta možnost je právě vzrušující) ... Já nosím třeba kuličky a někde venku mám vždy strach z toho že to někdo pozná ale je to vzrušující pocit vědět že by to někdo mohl poznat, teď poslední 2 měsíce k tomu přibil i anální kolík a jít jen venku je tak vzrušující a úžasný ale nesmíš tomu podlehnout aby to nikdo nepoznal a to mě dohání ještě k většímu vzrušení ... Dokonce existují i vibrační vajíčka co jdou ovládat přes WhatsApp tedy dosah neomezený pokuš si mobilem na netu a nevíš kdy ti partner nechá příjemně zavrnět vajíčko či fakt brutálně moc zavrní. I když to čekáš vždy tě to překvapí a venku sakra práce aby to nikdo nepoznal ale o to více je to vzrušující a přesto vím že nejsem exhibicionistka. Prostě je to jiné, hodně okolností okolo a to vše dokáže vyvolat ty neskutečně vzrušující podněty.
    Pokud tě to hodně vzrušuje jako že určitě jo tak se nestyď experimentovat dále v tomto směru

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 438 odpovědí a 409 661 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist