Masturbace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #423112 9.2.2020 1:11

Ahoj, mám takový problém. Nemám přítele, a když jsem nadržená, tak si ráda hraju. Mám ale problém se udělat, zkoušela jsem stimulaci klitorisu, ale pořad nic. Cítím, že už jsem blízko, ale pak přestanu a nic. Nevíte nějaké rady nebo triky na to jak se pořádně udělat sama a jen rukou?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Otazkou je jakym zpusobem si to delas.
    Jinak zkoušet co se ti libi a co ti bude delat dobre - pritlacit, zrychlit, pridat ,vibrace'...prodlouzit pohyb kterym to delas. Nebo zkusit neco jineho, třeba sprchu.

  • Ahoj, a proč přestaneš, když jsi kousek od vrcholu? Musíš pokračovat. Je to i o uvolnění, třeba máš strach, že tě někdo načape a nemůžeš se uvolnit a na nic nemyslet prostě vypnout. A navíc každá jsme jiná a citlivé body máme jinde. Já mám bod nad klitorisem, takže i kdybych si klitoris dráždila jakkoliv dlouho, tak orgasmu nedosáhnu. Dále se k tomu dráždím nejlépe dvěma prsty na kraji vchodu do pochvy a nebo si dráždím zadeček. Musíš zkoušet, nepíšeš věk, ale určitě teprve objevuješ své tělo a to může klidně trvat roky. A až budeš mít přítele, tak to bude to samé. Měj trpělivost a bohužel ti musím říci i to, že některé ženy nedosáhly orgasmu nikdy.

  • At už se mi vysměješ nebo ne. Já se rukou taky nikdy neudělala, ani partner, ani orálně.
    Jednou v pubertě jsem však (ani nevím jak mě to napadlo) zkusila využít na stimulaci starý elektrický zubní kartáček. Toď můj první a mokrý orgasmus. :D
    Nyní je v tomhle můj velký kamarád womanizer :) Stále platí, že rukou nic nezmůžu. Vždycky k tomu dopomohl nějaký přístroj. Ale třeba se ti to povede.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 704 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist