Mastné vlasy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #398012 7.2.2019 8:23

Ahoj,
chtěla bych poprosit o radu,začala jsem používat přírodní šampón BIOPHA Soap Free Shampoo a začaly se mi dost mastit vlasy a taky jsou tak nějak bez lesku. Máte někdo zkušenost s používáním přírodních šampónů?
Moc děkuji za vaše odpovědi a názory J

Moc Děkuji za reakce... Ještě bych se chtěla zeptat, mám nějaký poukaz na nákup v alze, tam mají přírodní kosmetiku taky,tak bych ho mohla využít na něco třeba pro sebe.
Nevím jestli se to může tady vkládat, ale nemáte někdo s některým z těchto https://www.alza.cz/…18866426.htm zkušenost? Budu ráda za jakoukoli odezvu...


tenhle odkaz jsem měla na mysli https://www.alza.cz/maxi/prirodni-sampony/18866426.htm
děkuji předem

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik7.2.2019 8:56

    Ahoj, tak jako chemické šampóny ti nemusí sedět ty přírodní. Musíš hledat ten správný šampón a ideálně k němu i kondicionér, který vlasům lesk dodá, popřípadě i nějakou masku. Také jsem vyzkoušela od jedné značky více druhů šampónu, než jsem našla ten správný šampón a kondicionér.

  • Jajinkapusinka7.2.2019 13:58

    Ahoj. Já s mini zkušenost mám. Dala jsem na doporučení a výborné jsou tyto: https://www.biooo.cz/znacky/eliah_sahil/, já osobně bych do žádného kondicionéru již nešla a už 20 let jej nepoužívám. Na mastné vlasy je také dobrý domácí šampon ze žitné mouky, najdu odkaz momentík............... https://www.jimejinak.cz/no-poo-aneb-jde-to-i-bez-samponu/. Také aplikuji. Tak zkuste!

  • Ja sa tiež prikláňam k tomu, že treba hľadať. Kúpila som si nedávno dva tuhé šampóny, žihľavový (kopřivový) a orechový. Tá istá značka, len iné zloženie. Z prvého sa mi tiež vlasy mastnia rýchlejšie a aj sú také bez života, z druhého mám vlasy krásne. ;-) Uvidím ale, čo to spraví keď domíňam starý chemický šampón, možno si vlasy zvyknú a aj ten žihľavový bude ok... Niekedy to chce len čas, aby si vlasy zvykli.

  • Toto čo predáva alza má ďaleko od prírodného šampónu :-D Nemám až tak prehľad o českých značkách, ale dobrú skúsenosť mám so značkou Nobilis Tilia. Prípadne slovenskí výrobcovia posielajú aj do ČR, šampóny má výborné Yemna a Navia. Ja som v predošlej odpovedi spomínala kopřivový šampón, a po pár použitiach mi práve sa z neho prestali vlasy mastiť, naopak z chémie čo som ešte nedopoužívala som začala mať zlé vlasy... A z tých bio mám vlasy super, pevné, objemné... ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 502 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist