Mast na bradavky Babylove

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43573 7.6.2011 15:19

Máte s ní zkušenost ? Koupila jsem si ji, tak jestli raději koupit ještě Bepanthen, nebo něco jiného. Rodím co nevidět, tak ať mám výbavu komplet:-) Jinak na opruzeniny toho mám hafol, takže zatím mi jde jen o tu mast na bradavky :-) Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsme na bradavky nepotřebovala vůbec nic. První dceru jsem kojila zezačátku přes kloboučky a pak bez problému normálně a druhá dcera měla bradavky tak krásně připravené, že jsem nic nepotřebovala. Navíc vzorek bepanthenu jsme dostávali v porodnici a když ho budeš potřebovat, tak lékárna nikdy není daleko.

  • já používam bepanthen, měla jsem ze začátku bradavky až do krve že jsem na nich měla strupy ale po bepanthenu se mi to krásně zahojilo, taky jsme dostaly v porodce vzorek ale pak jsem si domu ještě koupila to malé balení, malá měli i dost popraskané rtíky takže jsem to používala i na to, ale na opruzeniny si myslím že je to dost drahá záležitost, na zadeček dáváme calcium panthotenicum

  • Ahoj, já ho mám a je super, taky z rosmanna tu jejich mast na bradavky, obě jsou super, dobře hojí :) a cena taky super. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist