Manželství, žárlivost?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #401679 5.10.2019 7:02

Dobrý den, nevím zda je to otázka nebo jen zpověď každopádně by mě zajímaly Vaše názory. S manželem se známe 4 roky. Po 3 letech vztahu jsme se braly. Manželé jsme něco málo přes rok,ale od loňské zimy to skřípe. Na ničem se neshodneme, hádáme se... Přijde mi že jsme úplně dva odlišní lidé, a po pár událostech, které se staly se mi velmi odcizil. Jsem si jistá že už ho nemiluju. Dokážu s ním vycházet jako kamarádka ale ne jako manželka. Už spolu pár měsíců nespíme. A já si byla doteď jistá že rozvod je jediné řešení. On nechce prej mě miluje... Jenže dnes se mi zdál sen, kdy jsme zjistila že je mi nevěrný. Četla jsem jeho zprávy kde si píše s milenkou jak to bylo úžasné, že si to zopakují atd atd (jakože v tom snu) pak jsem se probudila s brekem, ale v tom snu jsem nebrečela. Víc jak hodinu jsem se převalovala a brečela a přemýšlela.. Pak jsem usnula a sen měl pokračování kde mi manžel přiznal že má milenku, že s ní spí už nějaký čas (jednalo se o kolegyni v práci) ale že mě miluje jen hledá to co doma nemá... Na jeho odpověď spíme spolu už nějakou dobu jsem se zvedla se slovy tohle je konec a odešla jsem a znova jsem se vzbudila s brekem. Nechápu to... Nemiluju ho. Nepřitahuje mě. Ale když jsem se vzbudila bylo mi hrozně, chtělo se mi brečet, připadala jsem si podvedená ale na druhou stranu to chápu když to doma nemá. Bohužel tohle podezření mám i v reálném životě, když jsem se ho včera ptala zda nemá někde nějakou bokovku uhýbal mi pohledem, a řekl že ne. Ale prostě když člověka znáte, poznáte i výraz v obličeji když něco tají. Pak jsem se ho zeptala znova asi po půl hodině a vyjel po mě, že ho s tím seru... Nechápu svoje reakce že s ním být nechci ale kdyby mě podváděl srazí mě to na kolena.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím, že ta reakce je vcelku normální -pamatuju si ještě z doby dospívání, že když mě nějaký kluk chtěl a já jeho ne, stejně se mě dotklo, když si pak našel jinou. Je to spíš raněné ego, určitá naše ješitnost, s láskou to nemusí (a řekla bych, že v Tvém případě ani nemá) mít nic společného.

  • Verczula5.10.2019 7:39

    Nechápu smysl udržování vztahu, který skončil, zvláště když nemáte děti (nebo o nich nepíšete). Je jasné, že se manžel nechce rozvést, protože dostane full servise, pokud má milenku i doopravdy, tak to asi moc velká láska nebude.

  • Me pripada divny, ze bys ho opravdu nemilovala. Ani v hloubi duse. My jsme s muzem stejne dlouho (ale nevzali jsme se, ackoliv ja bych chtela) a neumim si predstavit, ze bych si vzala cloveka aniz bych verila, ze to je laska meho zivota a chtela s nim zustat navzdy. Samozrejme jsme taky meli spoustu situaci, na ktere nejde zapomenout a v tu chvili jsem si rekla, ze tohle uz odpustit nejde. Nicmene stejne vim ze ho miluju i kdyz to mezi nama zrovna treba skripe. Proto verim, ze i ty ho milujes jen to tak zrovna necitis, v opacnem pripade pokud ho prestanes milovat par mesicu po svatbe tak moc nechapu, proc sis ho brala.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist