Manželovi vadí návštěvy přátel a rodiny

Otázku položila: Anonymní uživatelka #331826 8.5.2017 21:55

Ahoj holky, chci se zeptat - třeba máte (měla jste) některá podobný problém. Můj chlap se nechce scházet s mými přáteli. Nemá rád mou širší rodinu i když to popírá. Když se k nám chtějí mí rodiče zastavit, tak by byl nejradši kdyby nám to oznámili tak měsíc předem a stejně by pak remcal, že máme návštěvu a už aby byli pryč. Když se k nám dnes zastavili když byl v práci (neúmyslně), tak mu zase vadí, že k nám chodí "schválně" když on není doma. Už mi fakt leze na nervy. Máme spolu již jedno dítě a teď jsem zjistila, že čekáme další. Jsou dny kdy ho miluju a dny kdy přemýšlím o rozvodu. Takhle přece pořád žít nemůžu. Já jsem tolerantní. Kdykoliv se chtějí jeho rodiče zastavit jsem pro. Hádáme se kvůli toho, jenže on má vždy argumenty, kterými mě zase uchlácholí, že se nakonec já cítím jako ta špatná. :-( Za nějaký čas se pak vše opakuje.

  • 09.05.2017 12:41:30 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 09.05.2017 12:41:30 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk9.5.2017 2:37

    Nechci strašit, ale trošku to zavání majetnickým manipulátorstvím. Prostě jsi jen moje, na přátelé a rodinu nemáš nárok a já je také vyhledávat nebudu. Věnuj se jen mně a moji rodině a mým přátelům... Jinak na tebe nežárlí?

  • Ahoj. A za rodiči a přáteli Tě jinak pouští?

    Může být introvertnější - taky nemám ráda přepadovky, vše potřebuji vědět min. týden dopředu, z většího počtu lidí (ať už jsou to příbuzní nebo přátelé) jsem nesvá.
    Co už podivné je, tj. to, že mu vadí i návštěva, pokud není doma a domýšlí si takovéto fantasmagorie. Tebe by v žádném případě omezovat neměl.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist