Manželova kolegyně a také kamarádka mu napsala, že ho má ráda

Otázku položila: Anonymní uživatelka #390524 15.5.2018 11:11

Ahoj holky, manžel má pár kamarádek. Jednu v práci na směně. Často se stane, že jsou na směně dva, max.tri. No a teď s mou otázkou. Je bezne, že ta kamarádka mu (zenatemu chlapovi s manzelkou v porodnici) napsala, mimo jiné, že ho má moc ráda? (Poprvé v životě jsem mu koukla do mobilu-vím nedělá se to a bylo to naposled, tak prosím žádné karani). Je to normální? Mi to tak bezne nepřijde. Mám tě moc ráda jsem v životě řekla pouze rodičům a manželovi a klukům o které jsem kdysi jevila velky zájem... P.S. Manželovi věřím, jen nechápu chování te holky...

  • 15.05.2018 12:54:51 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 15.05.2018 12:54:51 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk15.5.2018 12:50

    Záleží, jak moc explicitní ta slečna/paní je. Někdo trousí taková vyznání na potkání, jiný to říká sporadicky jen svým nejbližším. Takže tahle prostá věta může znamenat naprosto běžnou konverzační frázi používanou mezi kamarády, ale stejně tak opatrné vyjádření ve smyslu, že tvého muže miluje. Ještě se zeptám, když už jsi smejcila v tom mobilu, tohle byla jediná SMS od ní s touto jedinou větou? Bo součást delší konverzace případně delšího obsahu? To by taky mohlo napovědět.

  • Pro někoho vyraz mám tě rád je na vyrazne nižší úrovni (kamaradske) než vyraz miluji tě (partnerovi). Pro takového člověka pak muze být, když mu řekne partner že ho má "jen rád nedostatečné. A naproti tomu řekne kamarádovi "mám tě rada" jako vyraz přátelství.
    Jsou země kde je vyraz "i love you" naprosto běžné pouzivany a nam to pripada jak nejvetsi vyznani.
    Neříkám, že schvalují takové smsky, ale možná by to mohlo být téma na opatrný rozhovor s partnerem.

  • Možná bych to pochopila, kdyby jí v něčem důležitém poradil, pomohl a ona mu to takhle napsala. Nebo prostě ráda vyjadřuje svoje city a chová se tak ke všem. Ale zase na druhou stranu, kdyby ho chtěla svádět nebo s ním flirtovala, tak to asi napíše úplně něco jiného.

  • Ja bych byla na pozoru, jednak jsem dost teritorialni typ, ale taky proto, ze tohle znam z vlastni zkusenosti. Nadstandartni vztah se spoluzakem, se kterym nic nebylo, protoze ja jsem nikdy nic nechtela a ani jsem to nikdy nijak nemyslela, ale ten dotycny to citil jinak, projevoval naklonost a spokojil se alespon s tim, jak to je.
    Zkratka je mozne, ze manzel nic, ale ona by chtela. Vzhledem k tomu, jak moc casu spolu travi, tak bych se vic zajimala, odkud vitr fouka, jestli manzel, jestli ona nebo oba.
    Ja nikam chlapovi nelezu, nemam zadne duvody, nezarlim... Ovsem jakmile by me neco takhle trefilo do nosu, jako je telefonat bokem, ,,zakazana,, slovicka, podezrele chovani, tak bych jednala. Ja jsem fer clovek, obvykle se hned zeptam, o co jde. Nenaslapuju, necekam. Takze radim ti, prober to s nim. Ze sis vsimla napr. tech hovoru atd... Ze doma neni funkcni, je pasivni clanek atd... At ti to vysvetli a na nich bych se hned zeptala. Mnohdy staci jen pohled a vis, na cem jsi.

  • Za normálních okolností by se mi to taky nelíbilo, ale po tom, co jsem prožila já, je to u chlapů normální.
    Prvně mu jedna kamarádka psala, že jejich vztah se vyvíjí a posouvá dále.. to mi objasnil tak, že tím myslí kamarádství, že mu běžně píše lásko a podobné věci, nedávno se ho ptala, jestli už to není láska.. další "kamaráka" mu píše zlato, posílá pusinky a on ji píše, že na ni myslí. Není to normální, ale vím, že je to se všemi těmi kamarádkami jen u psaní, asi si tím něco dokazuje, ale kdybych to řešila, tak se z toho zblázním :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist