Manžela již nemiluji

Otázku položila: Anonymní uživatelka #411342 9.4.2021 23:56

Zdravím. Nevím už jak dál. Je mi skoro 24. Mám manžela se kterým jsem 9 let. Bohužel už k němu nic necítím. Ví to, už jsem mu to několikrát řekla, nechce si to pořád připustit, neumí si život beze mě představit. Je pravda, že má jen mě, rodina se na něj vyprdla. Je mi ho líto. Stalo se i to, že jsem si našla někoho do koho jsem se zamilovala, viděli jsme se tedy jen dvakrát, ale voláme a píšeme si spolu denně. Nevím co mám dál dělat.😔 Jsem bezradná. Dále tu je otázka. kam by šel? Máme dům společný s mojí sestrou. Je mi z toho všeho už zle.

  • 29.07.2021 9:25:33 - yamd smazala odpověď od amelia0000

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Prepáč, ale vidno, že máš "len" 24. Nefunkčný vzťah s manželom je jedna vec, netvrdím, že máš ostať. Ale s novým partnerom sa zbytočne neunáhli. Vzťah nie je len o zamilovanosti, aj keď v 20 a niečo to pôsobí ako priorita. Do toho treba dozrieť - len aby si to neskôr neľutovala, že si s manželom neostala a nepokúsila sa to oživiť.

    Ako to s manželom riešiť: ak mu chceš pomôcť, tak mu pomôž, nechaj ho bývať u seba kým si nenájde niečo vlastné. Dohodni sa s ním racionálne a nechaj ho hľadať šťastie s niekým iným. Podaj žiadosť o rozvod a hlavne s ním komunikuj ďalšie kroky, aby to prebehlo bez problémov.

  • Francy10.4.2021 10:08

    Spoustu manželství do 30 let končí rozvodem, nebudete první ani poslední. Vůbec, když zakladatelko píšeš, že k tobě byl hnusný a sprostý. Vykopla bych ho z baráku bez pardonu ;-)

  • Přechozený vztah :-) lepší se rozvést teď, než pak s dětmi.... Kamarádka se taky rozváděla s manželem... Chodili spolu patnáct let, svoji byli rok... Ale za těch patnáct let se prakticky nikam nepohnuli, opravdu byli spíš jako kamarádi...

  • To ses vdavala ve 14? Nebo to myslis tak, ze jste spolu zacali chodit ve tvych 14? Detska laska... Ty malokdy vydrzi.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist