Manžel si rozmyslel miminko

Otázku položila: Anonymní uživatelka #370547 11.7.2017 14:09

Holky stalo se někomu že manžel si po roce a půl snažení miminko rozmyslel? co s tím?

  • 11.07.2017 14:31:01 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zkušenost nemám, ale nerozmyslel si to náhodou kvůli tomu, že se vám dlouho nedaří a on nechce zjistit, že je neplodnej? Pro většinu chlapů to je nejhorší noční můra...

  • Je to blbý, ale musíš vydržet a netlačit...
    Můj si to taky rozmyslel, když jsem chtěla po dvou letech druhé. I když jsme spolu původně plánovali dvě najednou nechtěl:-( Bylo to pro mě jak blesk z čistého nebe a náš vztah se tím, nebudu zastírat, narušil. Stálo mě to hrozně nervů a ústupků, "přemlouvala" jsem ho a čekala 8 měsíců, nakonec svolil, ale jen pro to že viděl jak mě to trápí. Sám by se rozhodl jinak. První dcera je zdravá, moc šikovná a zlobí normálně...jako všechny děti, ale on tvrdí, že je to hrozný, že už nechce další tři roky hrůzy.
    Pak jsme se 10 měsíců snažili a dopadlo to zamlklým, za šest měsíců další zamlklé. Takže už je to 2,5 roku. Nejvíc lituju právě těch osmi měsíců čekání.

    Vy už máte dítě, nebo manžel nechce žádné?? A jak si představuje žít dál jsi se ho ptala? Rozmyslel si rodinný život, protože má jiné plány, nebo prostě jen ztratil odvahu?
    Vysvětli mu, jak je to pro tebe důležité a že toužíš mít rodinu právě s ním a uvidíš jak se rozhodne. Přeju ti ať to dobře dopadne

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist