Manžel se chová neuctivě

Otázku položila: Anonymní uživatelka #219971 6.3.2017 21:16

Zdravím, chci se zeptat na vas názor. Je mi 34, manžel ma 35. Jsme spolu 10 let, dvě děti 5 a 2 roky. Je pravda, ze sexu v poslední době moc nedavame. Teda manzel by chtěl, ten je "nadrzenej" porad. Se mnou je to s libidem horší. Problém je, ze me křižuje, když me manzel z ničeho nic vyhrané trikot a kouká mi na prsa nebo mi proste sáhne do vystrihu. Přijdu si asi takhle: uklid, uvar, dej mi a bez spat. Budu pátym rokem na rodičovské a za rok nastupiju do prace. Asi je to i.tím. Ale spíš me vadí to manželovo chování. Když mu řeknu, ze by mohl mít trochu úcty k mému tělu a tak, tak se tomu směje a tak. Co s tím?

  • 07.03.2017 19:40:09 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Co si s nim zkusit promluvit mezi ctyrma ocima o tom, ze ti to fakt vadi?
    Ja sex miluju, nejsem zadna stydlivka ani upejpava, ale tohle mi prijde dost "buransky"... Sex je podle me jedna z nejdulezitejsich veci ve vztahu, ale musi byt dobrovolny z obou stran. Co treba zkusit prijit na to proc uz nemas na sex s nim chut? Neni to treba i timto jeho neurvalym chovanim?
    Ja treba mam rada "drsnejsi" sex, ale jak rikam, tohle uz mi prijde... antisexy. :D Urcite neni divne, ze ti to vadi. :)
    Docela me prekvapil nazor anonymky, ze by sex zaradila na stejnou uroven jako domaci prace :-o to snad ne :-o sex ma byt o vasni, o chuti a o chrmii, o tom ze "to proste chces", a ne o tom ze je to potreba... :-o

  • Ahoj :), tak u nás je to podobné. S manželem jsem 6 let a 2 roky jsme manželé, děti zatím nemáme. A fakt je to podobné jak popisuješ jen k tomu přidá ještě nějaké vyznání :-D. Mně to vadí jak kdy, ale pravda je že jsem mu to párkrát vrátila a už to skoro nedělá :D. Jinak si to nějak neberu a na jednu stranu jsem ráda, že pořád nejsem okoukaná :).

  • On to tak nebere, podle mě, mu to ani nevysvětlíš a když se o to pokusíš, tak to buď nepochopí, nebo se naštve, nebo tě nazve hysterkou nebo frigidou. Tedy podle mých zkušeností. Takže se s tím smiř, pokud nedělá na veřejnosti nebo před dětmi, to bych si s ním promluvila.
    Budeš mít klidnější domácnost, když se přemůžeš a sex zařadíš mezi péči o děti, praní vaření luxování a pod. Občas to chce zpestřit "pusou" , z toho bude nadšený. A je dobré vypozorovat, kdy to bude rychlé. Chlap to potřebuje, beru to jako, že to tak mají od přírody a než aby byl nevrlý nebo nedej bože to šel hledat jinam, tak to za to stojí. ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 525 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist