Manžel mi proleza mobil, a pak se vyptává, co je to za chlapa co mi píše...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #337199 29.2.2016 19:11

ženy, manžel mi prolezl telefon. nevím kolikrát, ale dnes na mě uhodil, kdo je ten a ten. kamarád, psal mi k svátku,několik let jsme se neviděli, tak jsem s ním vyměnila pár sms, když si vzpomněl s přáním... no a dnes najednou... kdo je ten... a to jsem už před několika dny konverzaci smazala... jsem naštvaná, moc, a vůbec nevím, jak se k němu chovat. nevím, kolikrát to udělal :( jak mám reagovat na to, že mi prolézá tel, když to nevím?

  • 29.02.2016 22:35:33 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 29.02.2016 22:35:33 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nohy na ramena a utéct co nejdál to jde....tohle se nezmění a bude to jen horší a horší...aby na tebe jednou neuhodil doopravdy...

  • Tyjo :( Po tom, co jsem si přečetla, cos psala holkám k odpovědi, tak jako... docela drsný :( Tohle je fakt magor. Můj přítel taky žárlí, i já, ale tak nějak... jinak. Kdybych si vypisovala po večerech s jiným, kdybych randila s nějakým klukem nebo tak, tak by mu to samozřejmě taky vadilo. Ale do mobilu by mi v životě nevlezl, stejně tak, jako bych to nedělala já. To se prostě nedělá, je to přes čáru. A co hůř, když už to udělal, tak vždyť on tam prakticky nic nenašel. SMSku k svátku? No a? Nějaký vášnivý vzkazy tam snad nebyly, ne? Mělo by se mu ulevit, že jsi mu věrná a nic tam nenašel, ne aby na tebe ještě spustil. A to, že kvůli němu nikam nechodíš a když už jdeš, tak jde buď s tebou, nebo pak dojde, je síla... Jste už manželé, tak není tak jednoduchý říct "sbal se a uteč", ale v tomhle případě snad opravdu... Popřemýšlej, není to už moc? :( Nebylo by lepší odejít, dokud nejsou děti?
    Ale lehké to není! Tak se drž...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist