Manžel mě ponižuje, o nic se nestará, pije a flirtuje s jinými

Otázku položila: Anonymní uživatelka #201831 8.10.2015 17:08

Ahoj holky mám problém.Jsem vdaná 6let s manželem jsme celkem 12let.Máme dvě děti a první dítě mám já z prvního manželství.S manželem se jen trápím dělá ze mě otroka a ještě mě slovně ponižuje.On každý den čumí po ženských na různých seznamkách píše jim jak jsou nádherné a chce jít s nima na kafé...Přestala jsem mít chuť na sex kvůli tomu jak se ke mně manžel chová.Chci se zeptat byly by jste s takovým chlapem až do smrti?Začala jsem brát antidepresiva abych vůbec měla sílu žít...Ještě jsem chtěla napsat manžel každý den musí mít pivo.Pije doma občas si koupí párkrát do tydne flašu....O děti se nestará.

  • 08.10.2015 18:35:46 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 08.10.2015 18:07:57 - Single změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Single8.10.2015 18:11

    Děvče zlaté, máš to zapotřebí? Dělat někomu služku a ještě se nechat ponižovat? Vím, že asi nebude jednoduché odejít a být se dvěma dětma sama, ale určitě to bude lepší. A jak píše anonymka, zkus si nahrát to slovní napadání. I když to bys musela být pořád v pohotovosti.

  • lulatko8.10.2015 21:18

    Především si uvědom, že on Tě nepotřebuje. Leda tak na řešení jeho komplexů... Doopravdy Tě ovšem potřebují Tvoje děti a ještě zřejmě dlouhou dobu potřebovat budou. On se o ně nestará, Ty jsi tedy jediná, za kým mohou přijít, na koho se mohou obrátit, na koho se mohou spolehnout. Musíš tu být pro ně. Kvůli nim musíš zůstat fit a v pohodě, a to si přiznej upřímně, vedle Tvého chlapa půjde asi těžko, pokud to již zašlo tak daleko, že kvůli němu bereš AD.... Bude to bez něj asi těžké, ale jsem přesvědčená o tom, že pokud sebereš síly a odhodláš se odejít (což bude vůbec nejtěžší), pak už to může být jenom lepší a neskutečně se Tobě i dětem uleví. Tenhle vztah nikam nevede, Ty ho bohužel nezměníš a neneseš za něj a jeho chování zodpovědnost. Šla bych. Držím palce!

  • A proč s ním jako jsi? Seber děti a uteč. Jak že nemáš pro co žít? Máš dvě krásné zdravé děti, a ty potřebují život v klidu a v pohodě a taky mámu, co je v pohodě. Tak zachraň co se dá a uteč někam hodně daleko. Přece nestrávíš zbytek života s debilem...

  • ROZVOD A HNED!!!! Proboha ženská vzpamatuj se, ponižuje tě, dělá si z tebe služku. Dej se dohromady, vzchop se a dej žádost o rozvod. Pokud máš možnost vem děti pryč a zůstaň tam. Chlapovi jste očividně ukradení, tak na co být s takovým v domácnosti. Trpíš nejen ty ale i tvoje děti!!!!

  • Od takového bych šla okamžitě pryč. K ničemu ti není.

  • Honem pryč......vezmi děti a šup šup. A nahraj si klidně i to jak tě slovně ponižuje či sms kde ti třeba vyhrožuje. Mohlo by se to hodit kdyby chtěl hrát divadýlko jak je vzornej!!!! Neboj všechno bude zase fajn až budeš bez něho :-)

  • V tomto je každá rada drahá! Ale pokud nejsi šťastná a zvládneš se finančně postarat o sebe i děti, tak raději pryč, ale každá mince má dvě strany...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist