Mamka už o něm nechce ani slyšet

Otázku položila: Bývalá uživatelka #1756 23.10.2012 20:51

Tak něco na úvod... Je mi 17, přítelovi 18 (já vím, jsme mladí, ale já si připadám hrozně dospělá :-D). Jsme spolu 4,5 měsíce. Včera ovšem vznikl problém. Trochu jsme se pohádali a já to pak rozebírala s kamarádkou. Vím, že před jedním klukem má takové silácké řeči, jak si v pátek najde jinou, nebo jak mě nechá doma. Ještě nikdy to neudělal, raději byl se mnou, i když jsem zrovna měla mens. Ze zdrojů vím, že takhle machruje jen před jedním klukem, s ostatními o mně mluví hezky.

No, ovšem můj včerejší rozhovor s kamarádkou vyslechla mamka (volaly jsme přes Skype). Štve mě, že mi takhle leze do soukromí. Dnes jsem si o tom s přítelem promluvila, vysvětlil mi to i sám, že se prostě občas neudrží a zamachruje. Já mu odpustila, ke mně se chová hezky. Ovšem mamka stále vyvádí, zakázala mu k nám přístup, chce mi zakázat i návštěvy u nich a říká, ať ho pošlu do prdele. Tohle už mi udělala u pár vztahů... Tak já nevím, mám počkat, až vychladne? Co myslíte, odpustili byste?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • inthense23.10.2012 21:01

    ahoj,kdyz mi bylo 17,tak moje rodice taky nemeli radi pritele,ale ty meli duvod.zkus byt v klidu a casem mamka zase ustoupi.nasi pak 2 roky jen prihlizeli a z povzdali kontrolovali.ted po vice jak 7 letech uz je chapu :-) hlavne se s nima nehadej,zkus spis vysvetlit,ze je to mladicka laska,nic vazneho a nechaji to byt

  • Mně osobně by teda vadilo, kdyby o mě přítel mluvil špatně i u toho jednoho kamaráda. Pokud mám někoho rád, tak snad o něm nemluvím špatně, ne? Tohle mi moc neleze do hlavy.. A mamka? Myslím, že chce pro tebe jenom to nejlepší, pokud slyšela rozhovor s kamarádkou a bojí se o tebe. Ale pokud ho máš ráda, zakazovat by to neměla, přece jen, zakázané ovoce chutná nejlépe a lásce se člověk neubrání.. Přeju hodně štěstí! :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist