Mamka mně nechce dovolit tanga a podprsenku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #521490 16.6.2023 6:58

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat proč mně mamka zakazuje nosit tanga a podprsenku, když holky ve třídě je taky nosí? Vím to, když se převlíkáme na tělák. Už dlouho chci zkusit nosit tanga kalhotky a normální podprsenku s vyztuženými košíčky prostě pushup podprsenku. Jenže mamka mně ji nikdy nechce koupit ani ty tanga. Vždycky mám jenom podprsenku lambádu. Nemám moc velká prsa skoro žádná a mamka vždycky řekne, že lambáda je pohodlná a stačí mě. Dneska jsme se pohádaly protože jsem si tajně z ušetřených peněz koupila krásné tanga i hezkou pushup podprsenku, jenže mamka mě ráno viděla a hned na mě vystartovla, kam jako jdu a kde jsem to sehnala. A musela jsem se jít převlíknout. Proč to nemůžu nosit, když holky to nosí? Měla bych aspoň nějaká prsa. Co je na tom tak špatného?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • nepíšeš kolik ti je let, ale třeba má mamka obavy z různých věcí.

  • la.denisa.la16.6.2023 21:14

    Pro některé ženy je tento druh oblečení stále příliš odvážný a vyzývavý.
    Matky někdy svoje dcery přehnaně chrání, tohle může být stejný případ.
    Zkus se jí někdy zeptat proč jí to vadí a proč nechce abys to nosila. To že to chceš vyzkoušet je v pořádku, já bych jí to zkusila podat stejně, že si to chceš jen vyzkoušet jaký to bude, ne že s tím hned vyrazíš mezi kluky :-D
    Ale přesně, záleží kolik ti je :-)

  • Simone18.6.2023 11:05

    Pokud je ti 14, tak za mě chtít nosit takové věci je v tomhle věku normální. :-) Mamky někdy špatně nesou, že jejich dcery už nejsou malé holčičky a holt reagují takhle, případně se může obávat, že s push-up podprsenkou a tangy budeš poutat větší pozornost kluků a kvůli tomu předčasně začneš se sexuálním životem. Já si pamatuju, že mě zase máma zakazovala si holit nohy a nutila mě chodit s chlupatýma a ve škole se mi kvůli tomu posmívali. Tak jsem si je holila potají a musím se přiznat, že dodnes ve svých 36 letech pořád nechápu, co tím sledovala.

    Každopádně, zkus třeba mamku ujistit, že to děláš kvůli sobě a ne klukům. Můžeš argumentovat, že chceš tanga, protože nejsou pod oblečením vidět a že v push-up ti dodává sebevědomí a pod tričkem vypadá líp. Pro jistotu dodám, že tanga nejsou vhodné oblečení na každý den a je fajn je střídat s podobně sexy, ale zdravějšími střihy kalhotek. ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist