Maminky s malými slečnami

Otázku položila: Ivana35 29.4.2018 14:24

Ahoj mám dceru 11.let a má ochlupení. Můj dotaz zní holit či neholit v podpaží?Díky za vaše odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nechala bych to na ní. Jestli se chce holit, tak jí poradit, koupit ziletky. Jestli nechce, tak to nechat být, až bude sama chtít. Určitě jí to nezakazovat, mohla by potom být akorát terčem posměchu.

  • Risu29.4.2018 15:23

    Pokud prisla s tim, ze se chce holit a vy s tim nenate problem, tak holeni povolit :)

  • Tuhle problematiku jsem nedávno prožívala jako ta jedenáctiletá dcera, no nedávno tak 14 let :-D. Měla jsem šílené dlouhé černé chlupy v podpaží a děcka ve škole se mi smála. Takže jsem normálně mamku požádala, a ta ochotně pomohla. Prošla sem normálně zacvičením jak se holit, abych se nepořezala a že se nemám holit příliš často a bylo. Jsem mamce dodnes vděčná, protože ty řeči ve škole byly prostě k nesnesení. Navíc mě to bylo i nepříjemné. V létě se v tom pak hrozně držel pot. Já mám třeba u sebe ověřeno, že když se oholím tak se pak skoro nepotím. Ale měla jsem takové ty žiletky s pojistným pruhem. Nevím jak to pojmenovat, ale je přes ně taková mřížka, aby se člověk nepořezal, i když holí na různé strany. ;-) Takže za mě holit, ale s mírou a rozumem, určitě ne každý den. ;-)

  • Nezapomenu jak mi mama zakázala se holit...to byl trapas a ja to v podpazdi zastrihavala manikurnimi nůžkami aby to vypadalo oholene...trapas...ne to teda 15 let z5...ale.tuhle hrůzu si budu pamatovat pořád

  • Mě to v tomhle věku mamka sama navrhla. Neměla jsem tam těch chlupů moc, ale sem tam nějakej byl. Nějakou dobu mi to mamka holila a já jsem se koukala, jak se to dělá. Pak už jsem se holila sama. Takže jestli dcera chce, tak bych ji to nezakazovala, ale spíš ukázala, jak na to. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist