Maminky i snažilky, kdy a jak zadělat na mimi? Co mi k tomu po styku dopomůže?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #71172 19.11.2012 17:42

Maminky i snažilky, z vaší zkušenosti - když mám ovulaci teď od 27.11. , kdy je nejlepší se pokoušet o mimi (upozorňuji, že kvůli zaměstnání se mnou partner bývá jen ve vyhrazené dny, které si ale naštěstí sám může určit, tak které to mají být? :) ) , někdo mi radil, že 2 dny od začátku ovulace, je to tak? Chtěla bych slyšet Vaše zkušenosti a jestli zabírají babské rady typu "po styku nohy nahoru nebo vhodná poloha či čaje", popř. jestli něco opravdu zabírá z babských rad tak co??? Moc si mimi doma přejeme a přitom, jak vidím, jak se dneska s tímhle i mladé holky trápí, chci to víc a víc. Naše několikaměsíční snaha je ale evidentně nic oproti tomu, jak dlouho čekají jiné i mladší holky než já (mám 25 let)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nám se zadařilo po šesti měsících každodenního sexu,ale ten byl z lásky,ne jenom kvůli početí,takže nemůžu nějakou radu říct,ale očividně to funguje i když je sexu hodně a člověk si ty spermie nijak nešetří :-)Držím palce.

  • jen bych tě trošku poopravila - ovulace je jeden okamžik, kdy vyjíčko opustí vaječník. celé období, které tomu bezprostředně předchází se nazývá plodné.
    a tedka k dotazu: nám se zadařilo, až když byl styk den před ovu. v den ovu se nám nedařilo rok.
    jinak sem v dobu kdy se zadařilo nedělala nic z toho co píšeš a přesto se zadařilo. spíš byl ten den styk víckrát ;-)

  • Já mam zakloněnou dělohu, otěhotněla jsem na poprvé ke konci ovulace ( 1styk) žádné prášky.

  • Myslím, že nejvíc se daří, když se člověk na to neupíná a užívá si milování. Vajíčko je schopné oplodnění pouze 24h po ovulaci, spermošky vydrží až 5 dní. Takže je možnost zkoušet 4 dny před ovulací a pak v den ovulace, určitě né dva dny po. Asi nejlepší je den před a pak v den ovulky. :-)

  • Ahoj, mě se zadařilo večer před ovulací, poloha nic moc, byla jsem nahoře, takže jsem toho "moc nepochytala" :-D ale pak jsem se snažila trochu zvedat pánev, abych tomu pomohla....
    měla jsem od dr. napsaný duphaston, na nepravidelnou ms, ale brala jsem ho první měsíc, tak nevím jestli to mělo vliv...

  • Ja jsem pred 2 a pul roku otehotnela ze spermii co ve me vydrzeli 5dni. Manzel jezdi kamionem a v te dobe jezdil hodne EU a videli jsme se tak max 5x za mesic. A ted se nam povedlo otehotnet do 3mesicu a to ma manzel problemy s erekci a pokus o miminko jsme meli jen jednou za mesic Otehotnela jsem ze sexu den pred ovulaci a protoze v ten den jsme meli barak plny deti ,tak jsme se zasili na rychlovku do garaze. skoro vsechno ze me vyteklo a stejne jsem otehotnela ,tak ze si myslim ,ze delat nejaky ty stojky atd je blbost. Nejaka ta spermie se pres cipek dostane.

  • vajíčko m životnost jen 24 hodin, takže čekat na ovulaci je opravdu méně spolehlivé, na druhou stranu spermie přežijí v prostředí ženského těla i tři dny, takže je lepší když si spermie na vajíčko "počkají", tzn. když budeš mí sex jeden až tři dny před ovulací, je vysoká šance, že to klapne. Pokud máš pravidelný cyklus a víš, že ovulace bývá třeba 15. den cyklu, tak bych to zkusila tak 12. a 14.DC. Ale na to musíš mít už vysledované, kdy bude ovulace, můžou být samozřejmě nějaké odchylky a pak se celý cyklus může posunout ať už dopředu nebo dál.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 746 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist