Máme pejska

Otázku položila: Bývalá uživatelka #21253 13.5.2011 18:42

Holky, tak před půl hodinou jsem si donesla domů 7 týdenní fenečku :-) Máme za sebou první loužičku, snědení pár granulí a teď hrupká v pelíšku :-) Snad bude první noc v klídku bez velikého stesku :D. A holky, už přes rok patřím mezi snažilky, tak schválně jestli se štěněčím miminkem příjde i to více toužené :-))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • My si pořídili hafíka v červnu 2007, otěhotněla jsem v lednu 2009. Tak přeji, ať se zadaří dřív. A připrav se na případné idiotské poznámky typu: "Vy jste si pořídili místo dítěte pejska?". A ty duté hlavy, které to budou pronášet, vůbec nenapadne, že se už delší dobu snažíte a nejde to. Já to slyšela tolikrát, že jsem měla chuť vraždit. Vrrrrrrrrrrrr :o(

  • Ahojky,určitě ti bude přinášet jen radost :) Já si pamatuji,když jsme si před rokem a půl přivezli toho našeho drobečka :) Spinkal s náma celou noc na gauči a neudělal za tu noc vůbec nic :) A co je to za rasu?

  • deniska919113.5.2011 19:58

    Ahojki, tak my si pořídily hafana v únoru a mimíšek přišel v květnu =) Tak přeji hodně štěstíčka jako jsme měly my

  • Ahojky, to je dobře, že jste si pořídili pejska, hodně tě zaměstná a nebudeš tolik přemýšlet kdy přijde nebo nepřijde mimi a pak přijde úplně samo, uvidíš. Taky jsem si pořídila zvířátko, když nám to nešlo. Tak hodně štěstíčka, ať to co nejdříve vyjde :-)

  • Vidíš, a já si tak strašně přála dalšího psíka a místo toho čekám mimi :-) Ale pes bude taky, nebo hned dva - hlavně vhodný k dětem :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 539 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist