Máme docela problém, aby se příteli postavil.

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35494 10.4.2012 18:37

Ahoj všem, je mi 16 let a co se týče sexu, začla teprve nedávno, takže to beru zatím všechno tak nějak s nadhledem, učím se. =D Přítel je o dva roky starší než já a nějaké zkušenosti už má (jen tak pro doplnění). Je tady ale jedna věc, která mě nenechá v klidu. Celkově je vždycky docela problém, aby se příteli vůbec postavil. To, že mu rozepnu kalhoty a stojí mu, když se líbáme a hladíme se málokdy stane. Když už se ale povede a dojde na věc, trvá to tak 15 minut a jemu ,,klesne'', neudělá se a máme po srandě. Samozřejmě si myslím, že je chyba ve mně, že ho nevzrušuju, dělám něco špatně... Ráda bych znala vaše názory. Děkuju předem za odpovědi.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojki,myslím že problém v žádném případě není na tvé straně,působí to na mně jako by na jeho straně byl nějaký blok,třeba by stačilo aby se pořádně odvázal odreagoval a soustředil na vaše hrátky.Pokud myslíš že v tom to nebude hmmm,asi by to chtělo odbornou pomoc:-(

  • Myslím, že není chyba v tobě. Mému klukovi stojí už když se ke mně přitulí a začne mě třeba hladit po nahém těle, já na něj nemusím ani sáhnout... :) A vydrží mu stát až dokud se neudělá. Takže si nic za vinu nedávej. Zkus si s ním promluvit, jestli měl takové problémy i v předchozích sexech, mohlo by se jednat spíš o nějakou poruchu u něj. Pak bych se radila s lékařem. ;)

  • Ahoj, taky bych to neviděla na tvé straně, manželovi se taky postaví skoro jen se na mě podívá nebo poplácá po zadku, když jsme spolu začínali, tak moc zkušeností neměl, takže byl rychle, ale udělal se. Zkusila bych si s ním promluvit a když tak bych mu zkusila doporučit, jestli by nešel k doktorovi.

  • Tak přesně takový problém jsem měla s partnerem ze začátku sexuálního vztahu taky... Normálně se mu postavil a chvíli po zásunu mu zvadnul, promluvili jsme si o tom a nakonec jsme zjistili, že to bylo delší sexuální absencí a byl zvyklej si pomáhat sám rukou... Je kamioňák, takže je přes týden pryč a jezdí dom jen na víkendy, stačilo se domluvit na tom, aby v práci vydržel a šetřil se pro mě, po nějakym čase si zvykl a už není problém...;-) Přeju hodně štěstí, aby jste to, co nejdřív vyřešili... Myslim si, že problém z Tvé strany určo nebude...;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist