Mamatest10

Otázku položila: Bývalá uživatelka #11315 3.3.2012 10:41

Ahoj holky, chci se zeptat, jak vidíte toto. Dneska jsem si zkusila udělat mamatest 10, v časovém limitu se mi zdál negativni, max. hodně sporadicky duch (ale to jsem brala, jako tzv. "přaní otcem myšlenky" :o)))). Pak jsem ale na test koukla cca po 15 min. a byly tam //. Sice jedna slabší, ale viditelná. Myslíte, že je to platný výsledek nebo ne? Díky za vaše názory.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Borlova3.3.2012 10:59

    No můj názor je takový, že kdyby byl test negativní, tak tam ta čárka není ani po limitu. Ale to je jen můj názor. V letáku píšou, že se to prostě po limitu nemá hodnotit, tak nevím. A kolikátej den jsi po ovulaci? Měříš i teplotu? Máš už zmeškanou menstruaci?

  • Radši bych se neradovala. Já za život párkrát testovala, protože jsem i při HA měla nepravidelnou menstruaci (občas) a nikdy jsem těhotná nebyla, přesto jsem na testu jednou asi za půl hodiny našla dvě čárky. Také to byl GS mamatest 10. Zkus testovat za ob den. Třeba to přecejen vyšlo :) Držím pěsti:)

  • Ahojky mě se nikdy na testu dvě čárky neoběvili a těhu sem nebyla až jednou jedinkrát sem si u první udělala ze srandy test v šestým měsíci a furt nic až za 20min. dvě čárky :-). A teď u druhý to bylo vždy limitu i když možná u toho prvního testu kdy se tam oběvil duch to chvilku trvalo ale do 5min. to bylo určo. Tak dej vědět jak ti to dopadlo :-)

  • Udělej ještě jeden, já jak jsem dělala test taky jsem měla čárku tak slabounkou, že jsme pak furt dumali je tam nebo tam není a je fakt, že po nějaké době jde vidět jasněji. když tam není, tak tam není.. teď tady mám našeho malého uřvánka, takže tak ;) Držím palce

  • Jéé, já jsem na tom stejně, úplně přesně. Musíme zítra testnout znovu, doporučuji opět mamatest10 a jestli bude duch silnější,tak je vyhráno. Jestli to bude to samé tak dle vlastní zkušenosti z minulého měsíce, nic-bohužel. Je to prosím tě jen srovnání a mluvím jen ze své vlastní zkušenosti, tak to ber s rezervou.;-)

  • Ahojky, tak moje vlastní zkušenost, když sem nebyla těhu tak sem na mamatestu nevykoukala vůbec nic ( a že jsem se snažila), když sem byla těhu, objevil se duch již 10 DPO a po zaschnutí byl určitě vyditelnější. Jediná spolehlivá rada je zkusit testnou znovu zítra či pozítří jestli tam ještě bude, pokud je to těhu, bude postupně sílit.

  • JanaRad3.3.2012 12:48

    Já měla taky před časem na testu ducha. Pak dělal test i gyndař a asi za hodinu se objevila druhá čárka, taky hrubo po limitu... A teď ten "duch" bude mít za týden šesté narozeniny!!!!!

  • mamatest 10by ti 16dnu po ovulce ukazal uz / / pekne jasne tak nevim :-( ja jsem to mela takhle slabe pri mimodeloznim..snad to nebude tvuj případ...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist