Mám to ustát nebo konec?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31190 7.10.2011 13:12

Holky potřebuji poradit. Mám takový problém přítel jsi myslí že jsem mu nevěrná. Přísahám že nejsem. Miluji ho a už bych to nedokázala udělat. Před rokem jsem měla menší aférku s kamarádem ale nebylo to nic spojeno se sexem. Překonali jsem to ale teď jsem se spřátelila s Pavlem a můj přítel jsi myslí že sním něco mám. a včera se něco hnozného stalo. Mam nějaké gynekologické potíže a přítel měl chuť na sex neměla jsem z toho radost ale chtěla jsem mu vyhovět, jelikož mám ty problémy tak mě obvinil že mám na sobě zaschlé sperma. Začal po mě křičet uprostřed sexu jak je to možné a ani nevím co ještě. Ani by se mi neomluvil kdybych mu to neřekla. Nevím jestli to mám překonat nebo to mám nějak ukončit. Prosím potřebuji radu člověka který nezná ani mě ani ho. Děkuji moc:(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • kluk, který na tebe začne uprostřed sexu křičet je MAGOR - promin, ale je to tak... Na světě je spoustu jinejch, kteří se k tobě budou chovat hezky a nebudou chorobní žárlivci... Pokud už mezi Vámi jednou vznikla nedůvěra, jak říkáš z jeho strany, tak by ti to připomínal kdykoliv kdy by se mu to hodilo a to by asi nebylo příjemné ani tobě slýchat něco pořád dokola... Určitě jsi fajn a rozhodnutí je na tobě, ale já osobně bych si vybrala jinou cestu a s někým jiným...

  • Musíš si rozmyslet, jestli s ním chceš být a bojovat za ten vztah, nebo radši utéct. Pokud ti na něm opravdu záleží a nechceš to zahodit, tak bych si s ním narovinu promluvila, řekni, že se tě dotklo, jak tě obvinil bezdůvodně, když jsi přece nemocná, a že tě celkově jeho podezřívavost trápí. Řekni, že chceš, abyste spolu byli, ale pokud ti nezačne věřit, tak to nepůjde, že ho miluješ a chceš to zkusit znova a bez hádek.
    Pokud už máš ale jeho podezřívavosti dost, tak to skonči. Uvidíš, že se najde kluk, co ti bude věřit.

  • Pokud se milujete, tak to můžete přejít (časem) .. Já jsem taky udělala plno blbostí, ale přítel mi to vůbec nepředhazuje, jen někdy ze srandy, ale přešli jsme to společně a vše je ok .. Sice si to nikdy nepřestanu vyčítat, ale jsme teď šťastní :)

  • je to strašně smutný, ale tohle je asi jen začátek něčeho horšího. pokud ti nevěří ted, tak tě nemá dostatečně rád na to, aby ste mohli prožít společný život. tedka je to kvůli kamarádovi, pak to bude kvůli kolegům v práci, známým a nakonec budeš muset být jen zavřená doma a trnout strachy, kdy si zase něco vymyslí jen aby mohl být škaredej a ponížit tě.

  • Měla jsem malinko podobný vztah, bývalý přítel mě neustále obviňoval že ho podvádím apododně. Sám mě podváděl s dalšími 5-ti holkama... Máš to více jinačí než ta moje situace, ale pokuď není důvěra opravdu to nemá cenu. TEd dokuď nemáte rodinu, atd.. to možná tak nepoznáš, ale jak tu rodinu jednou založíš, tak budeš litovat že jsi se nerozešla s ním, dokuď to bylo ne tak "dohloubky" vztah.

  • Simea7.10.2011 16:42

    Kdybys mu byla neverna, tak se potom snad umejes, ne? Promin, ale prijde mi jako zarlivy pako.. takze bych si byt tebou hodne rozmyslela, jestli s nim dal budu.

    Asi to bude znit blbe.. ale kdyz je tak chytrej, mela si mu rict at to ochutna nebo si cichne. Sperma je citit jinak, i potom co zaschne, nez vytok.

  • Verousek897.10.2011 17:00

    Teda takhle na tebe křičet - to je fakt hnus! Já bych si s ním nejdříve snažila promluvit a vysvětlit mu to. Ve vztahu je opravdu hodně špatné, když nemá důvěru, ale když jsi už jednou měla nějakou menší aférku, tak se mu nedivím, že se bojí :( Kdyby můj přítel měl nějakou aférku, tak bych se také bála, že se to může stát znovu.. To mu bohužel nemůžeš zazlívat, ale pokud opravdu vyváděl, tak jak popisuješ, tak to mi nepřijde normální... Všechno jde přece vyřešit vklidu. Musíš si sama říct, jestli ti ten vztah stojí natolik, abyste to dokázali dát společně dopořádku. Pokud ti za to ten vztah nestojí, tak to skonči.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist