Mám to s ním skončit?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #110566 23.6.2013 18:31

Ahoj, prosím vás o vaši radu (ačkoliv asi vím, co mi poradíte). Už poměrně dlouho dobu udržuji vztah s ženatým mužem. Když se vídáme, je vše krásné a úžasné. Rozumíme si, máme stejný smysl pro humor. Prostě všechno je úžasné ve všech směrech. Problém je v tom, že se nevídáme zrovna pravidelně a mě ty chvíle, kdy se nevidíme a třeba ani nejsme v kontaktu hrozně ničí. Psychicky jsem na tom špatně, protože bych ho prostě chtěla vidět atd. Už asi rok uvažuji o tom, že to s ním skončím (on svou ženu určitě neopustí), ale při představě, že přijdu o všechno to hezké, co mezi námi je, když se vidíme, je hrozné....Dokonce jsem si myslela, že při jedné naší delší odluce využije situace a necháme to vzájemně vyšumět. Byla jsem s tím smířená a vůbec mi to nevadilo. Ovšem pak vše zajelo do starých kolejí. Jak řikám, neumím si to představit bez něj, ale s ním je to taky těžké. Psychicky mě to ničí. Uvažuji o tom, že mu to řeknu, ale tak nějak si myslím, že východiskem by bylo právě to ukončení vztahu mezi námi a to bych asi nedokázala zvládnout. Nevím, jestli to tedy ukončit, chvíli se trápit a pak být v pohodě a nebo to nechat jak to je a užívat si ty krátké krásné chvilky, kdy jsme spolu a pak zase zapadnout do toho hrozného psychického stavu a nechat to pořád dokola opakovat :-( Díky moc za vaše názory.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ja osobne bych se tedy urcite rozesla. vzdyt k cemu takovy vztah, kdyz nema zadnou budoucnost? to je hezke na par tydnu, ale na roky by mi to nestacilo a nasla bych si nezadaneho

  • Ahojky.
    Děvče zlatý, buď si s ním o tom promluv či mu dej kudlu na krk a zjistíš, jestli je kvůli Tobě schopný od rodiny odejít. I přes to si uvědom, že nikdy nebudeš na první koleji (i když dojde k rozvodu). Zkus si to v hlavě "vybudovat" tak, že spolu budete prostě žít jen ty chvilky..., když s ním nejsi, najdi na ty chvíle někoho jiného tak, aby tě samota bez něj nezabíjela. Všechno je v hlavě a jak si to nastavíš, tak to tak i půjde a psychice ulevíš. Jestli víš, že tohle bys nezvládla - mít jich víc, tak to ukonči a najdi si chlapa bez dětí, svobodného... Někteří chlapi se i obětují, ale pak se k rodině stejně vrací, když od milenky cítí slabost.... Držím moc palce. Snaž se být psychicky v pohodě, láska přichází a taky odchází... :-)

  • petulinkaa1323.6.2013 20:24

    Hlavne musis vedet co chces ty,zacit si se zenatym je z vetsi casti užívani,taky jsem jich par mela,ale vedela jsem co od toho očekavam,pak se dala dohromady s manzelem,ktery byl taky jeste zenaty,ale tam uz to manželství nefungovalo a hned odesel a byli jsme spolu a jsme dotedka 7 let.Ty ses zamilovala do nesprávneho,který ti neda to co ty chces,ty chces vztah,ale to on tak nebere,takze to ukonči,čas vsechno zahoji,ale tohle by bylo donekonečna,kort kdyz vis,ze manzelku neopustí.

  • Ahoj těžko ti poradit je to takový ,,začarovaný kruh'' vím o tom svý i já. Chodím s ženatým i já (přes 3 roky) bohužel jsem ve 18tt,((což se stát nikdy nemělo - lékaři od mých 15let říkali že nikdy nebudu moct mít děti a i přes HA jsem těhu..) vím co prožíváš asi taky mě to ničilo i když se ozýval denně několikrát a skoro každý druhý den jsme se vídali.. Nyní se rozvádí ( já to ale čekala od začátku - jeho stará je opravdu pořádná fůrie, jediný co ji zajímalo byly penize) bohužel i když vm že jsem ho nikdy do ničeho nenutila ani tím že jsem těhu teď jen jsem mu to oznámila a dělala mrtvýho brouka, přišel sám a chtěl to řešit.. i přesto všechno pořád se citím jak nějaká ,,mrcha'' co ho vzala od rodiny :( je to těžký..

  • Ahojky, měli byste si promluvit a pokud ti na rovinu řekne, že od ženy neodejde, asi je opravdu lepší se s ním rozejít. Trápit se budeš chvíli, ale přemýšlej rozumně. Chceš od života víc, rodinu, děti.. A ne žít ve vztahu, který nemá budoucnost, zbytečně mrháš časem. Když tě nechce nastálo, takový chlap ani za trápení nestojí. Možná potřebuje čas si vše promyslet a pak se rozhodnout. Já si prožila tím samým co ty, čekala jsem rok. Taky se rozvádět nechtěl, i když manželství už jim krachlo dávno. Měli jsme krásný vztah, ale neustále váhal. Tak jsem to vyřešila za něj. Nechala jsem ho jít, v klidu, bez hádek... Rozešli jsme se a já čekala, jestli se vrátí, jestli o mě zabojuje, protože jedině tak poznáš jestli o tebe stojí. Měsíc jsem čekala a nic. Ale pak najednou přišel s tím, že se rozhodl pro mě. Někdy prostě chlapi potřebují víc času, aby si ujasnili co chtějí a to, že jsme byli delší dobu od sebe, nám jen prospělo. Dnes jsme manželé, plánujeme miminko a já jsem ta nejšťastnější holka že ho mám, protože je to skvělý manžel ;-) Pokud tě miluje, tak tě nenechá nikdy odejít!! A pokud jo, nebuď smutná. Nestojí za jedinou slzu, kterou uroníš. Lepší trpět chvíli kvůli rozchodu a pak být zase šťastná, než ho mít a trpět celý život.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 595 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist